Цицоландия

Цицоландия
26-01-2014г.
60
Адриана Аврамова

Обичам сайтовете за колективно пазаруване.Те са прекрасна представителна извадка на нуждите на потребителя. Българският потребител.

Екскурзии в Гърция, Турция и българските курорти, ядене на 50 %, разкрасителни процедури - в общи линии нещата се припокриват с най-търсените ключови думи от българите в Гугъл за изминалата година. Само едно нещо липсваше в списъка на търсачката- (.) (.)
Дааа,  Ц И Ц И. Силиконови при това. Неизбежна част от сайтовете за т.нар. ''колективно пазаруване''.

Офертите тип ''С едни гърди напред'' са сред най-търсените и купувани от дамите. А може би и от мъжете им - кой не иска жена му да има като циците на Андреа, например и то на половин цена. Ексклузивно и само сега, както се казва още в офертата.

В драгата ни страна женските гърди са издигнати в култ. Някои жени се молят за големи цици от ранна детска възраст, защото виждат, че те са своеобразна порта към успеха и парите под една или друга форма. Другите, закъснели с ранните молби към неизвестен адресат, тайничко се надяват някои снажен чичко да ги хареса, макар и с малки гръдни форми, да го пленят и след време да им купи цици с размер и форма по негов избор. Има и по-оправни мацки, които още на абитуриентския си бал успяват да накарат родителите си да им подарят изключително полезния за дипломирането подарък – чифт големи гърди. И не на последно място - девойките, които теглят кредит, за да напомпат бюста си. Този вариант е доста практичен, защото имаш ли цици, би следвало, по стар български обичай -да имаш и мъж. Силиконът привлича определен тип мъже - по-заможни и атрактивни да речем, което е идеално, защото след наличието на силиконови гърди те склоняват да  помогнат на момичето да изплати преждевременно кредита си и да не внася по 100 лева всеки месец за въпросните цици докато е жива.

Като казах мъжете...ех, мъжете. В България, пардон – в  Цицоландия, всичко се измерва в кубици.  Сочените за стиснати  български мъже никога не са пестили пари за гърдите на половинките си. Те направо инвестират в тях. Може би няма да се сетят да подарят роза на любимата си, но на кой му дреме за някакви цветя, когато могат да й подарят цици на половин цена.

Разбирате ли, в България символът на здрава връзка не е брачната халка, а чифт силиконови импланти. Те връзват двойката в съюз, който почти няма разтрогване. Не за друго, ама нали ако се разделят и си поделят  имуществото, вероятно ще трябва да си поделят и циците - те са общи и придобити по време на връзката.

Единственото нещо, което липсва в страната на циците и силиконът, е паметник . Циците трябва да си имат свой паметник, пред който да се събират българите - мъжете да се молят за пари, за да могат да платят силикона на бъдещата си любима, а жените, е те ще се молят там за финансово красив мъж, който да задоволи тази тяхна нужда. Някак си не върви да се молим за гърди в църквите, трябва си един многокубичен монумент. Нещо като ''фонтан на желанията'' както в други, не толкова зависими от млечните жлези, страни , само, че в Цицоландия това ще е ''фонтан едрата изкуствена гръд”. Малка скулптура на женски форми, придружена с фонтанче, в което да пускаме левчета и да си пожелаваме силиконови гърди. Приказно.

Дори имам идея -  и без това неизползваемият фонтан в НДК не върши друга работа, освен, че през лятото циганите се плицикат в него. Пък и така и така представлява (цитирам мнение на случайни минувачи): ''няколко топки с различна големина'' ... а и е на централно място – просто е идеален за целта. А целта е възхвала на големите цици.

Очевидно в тази страна силиконовите гърди са = успех, здраво семейство, пари и слава. Или всичко, от което българинът се нуждае. Така че, побързайте да си закупите цици на минус 50% за вас или вашата любима.

А да и ... добре дошли в Цицоландия, където киселото мляко и розовата вода отдавна не са държавната марка... И помислете, няма ли признаването от всички на този факт ( че циците са по-големи от хляба) да доведе в страната ни повече щедри туристи....

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.