КУЛТ - “no comment” публикации

Welcome to Вулгария

25 February 2014   192

Автор Адриана Аврамова

Welcome to Вулгария

Преди няколко месеца британският вестник Sun написа статия за разврата в Слънчев бряг, наричайки страната ни за по-кратко ''Вулгария''. 

Днес, няколко месеца по-късно, имаме всички основания да наричаме страната си така - заради  хората , които я населяват.

Нека си признаем – Вулгария е новата държава, в която живеем.

Доскоро всички приемахме като митове и легенди разказите за случващото се в нощните ни клубове и затваряхме очи при вида на поредното момиче, изглеждащо по-фрапантно от долнопробна порноактриса. Днес обаче, вече можем да си говорим със снимки и факти. За упадъка на една държава, един народ и на много, много момичета.

Джулиана Гани и Габи Радославова, доскоро неизвестни на повечето българи, днес вече са сензация. Тези две девойки, гордо заставайки с титлите си '' Мис Силикон'' и ''Мис Джуки'', показаха нагледно как минава един техен празник. Чалга, алкохол, разврат и много, много плът ...силиконова плът.

Чета коментарите за тях... остри коментари, написани от жени, които поне визуално не се различават особено от тези ''звезди''. Чета коментари и от мъже, които твърдят, че търсят ''естествената красота'' и в следващия момент се ровят в социалните мрежи да аднат ''тези пички'', ако не за друго, поне да им полъскат на фотосите.

Вие ги плюете, но те не са виновни за това, което са, нито за начина, по който се забавляват. Защото те са само две от многото момичета, които вечер излизат с оскъдните си дрехи, едва-едва прикриващи най-интимните им части. Те са продукт, който вие харесахте, създадохте, наложихте и побългарихте - и ето ви резултата, по който плюете вече трети ден.

И, ако тези двете могат да намерят оправдание за действията си, казвайки, че са ''медийни звезди'' и това е просто ''имидж'' , какво да кажат онези т.нар. обикновени момичета, за които късите рокли, големите гърди, силиконовите устни и  изкуствените коси са се превърнали в начин на живот? Живот, който им харесва и не искат да променят. Дори напротив, искат да бъдат като двете '' миски'' и често цената на тази чест е приравнена с едно малко уиски и фелацио в лъскава кола.

Това е дневният-нощен ред на едно ново поколение, от което вие се възмущавате, и което същевременно искате да изчукате.

Вие създадохте тази мода, вие създадохте този образ. Затова и този проблем няма решение. И тези момичета ще стават все повече и повече. А вие ще се възмущавате пред обществото от поведението им и после тихичко ще се попипвате на голите им снимки. И още по-тайничко ще си мечтаете да попаднете и вие на някой, който да ви сложи цици и екстеншъни, че да сте по-вървежни в дискотеките, и за вас да има ВИП сепаре, и внимание.

Добре дошли във Вулгария. Страната, която вие, ненаситилите се на цирк и разврат създадохте . И страната, в която ще отгледате децата си, молейки се един ден да не се превърнат в ''русата и черната  сензация''.Виж още от КУЛТ »

Трябва ли да се бият жените?

Трябва ли да се бият жените?

Ето какво казва в интервю известен имам от Египет: „Аллах почита жените като им дава наказанието на боя. Пророкът Мохамед казва: „Не я бий в лицето, и не я прави да изглежда грозна.”. И виждате ли: Тя вече е почетена. Ако съпругът бие жена си, не трябва да я бие в лицето. А докато я бие, не трябва да я псува. Това е невероятно! Той я бие, за да я дисциплинира. Като допълнение, не трябва да има повече от десет боя на ден и той не трябва да й чупи костите, да я наранява тежко, да й избива зъбите и да й бърка в очите.”...

10 February 2017

Някои хора обичат змии.

Някои хора обичат змии.

В летните дни момичето много обичало да ходи по скалите край брега, да дреме на нагретите камъни и да се слива с природата така че дори стършелите кацали по нея и после отлитали. Там също имало приятели водни змии. Момичето дълго съзерцавало техния живот - как излизат от морето с уловена малка рибка, как я млатят в някой камък за да се омаломощи и после бавно и спокойно я поглъщат, как накрая - издути като боата, глътнала слон от Малкият принц...

29 December 2016

Коментари


Специален коментар