Вечното Кате

Вечното Кате
06-03-2014г.
46
Симона Милкова

На 10 март в ефира на Тв 7 обичаната от поколения българи Катерина Илиева Евро стартира като водеща на предаването „Усещане за жена“. Какво да очакваме от актрисата, да се готви ли за удари под кръста синът й Сашо Кадиев, с когото влизат в пряка конкуренция, разберете от самата нея
Обаждам ти се, ти пържиш нещо, кажи обаче - как ще имаш време да пържиш и да си 7 дни в ефир?

Аз сега си изпържих едни 3 яйца, обаче нямам много време да си готвя на мен, а и сам човек - какво да си готви. Събота и неделя готвя на екипа и това ми доставя много голямо удоволствие, защото много харесват моите гозби и много ме хвалят. Сега обаче, с новото предаване, няма да имам време за готвене.
Ти си новата водеща на „Усещане за жена“, какво ще предложиш на зрителите?
Ще предложа най-доброто от себе си, защото ми гласуваха това доверие да съм водеща на толкова дълго предаване -  2 часа и имам доброто намерение да се справя добре, мисля да имам интересни гости, които да накарам да разкажат интересни неща, разговорите да бъдат по-човешки, да не бъдат като за жълти вестници и предавания. Искам да съм добронамерена, да каня хора, които харесвам и те ме харесват. Иначе ще има нови интересни рубрики, разбира се - ще си останат и тези, които се харесват на зрителите и въобще - мисля да стане гледаемо това предаване, доста.


Твоето усещане за жената какво е?
Жената трябва да е домакиня, да има вкус към живота, към веселбата, да е добра майка, да има добри приятели и хора, които я обичат много. За мен усещането за жената е съвкупност от много неща.
Ти ли си човекът от това описание?
Малко нескромно звучи, но е така J
Как ще стартираш?
Ще стартирам с моите много близки и любими приятели от филма „Оркестър без име“, за съжаление без Велко. Но ще стартирам с тях, защото скоро даваха филма и той ме върна към времето, когато бяхме млади и безгрижни, здрави и живи, и много щастливи. Искам да върна някаква частица от това време на ТВ екрана. Затова стартирам с Павел Попандов, Филип Трифонов, Георги Мамалев и Антон Радичев.
Неизбежно ще има и сълзи…
Особено при мен, аз съм жена и съм доста емоционална, но ще видим де… Иначе исках да стартирам с Орлин Горанов и жена му, това са ми най-добрите приятели, аз съм тяхна кума и ще говорим не толкова за това какво върши той, ще говорим за живота, за приятелството, за децата… аз съм кръстница на тяхното дете, моят син израсна с тях, ще бъде един хубав и сърдечен разговор, но това във вторник. Изобщо мисля да стане много интересно.
Кои са ти важните гости, кого ще каниш с удоволствие и кого с отвращение?
С отвращение - не, няма да има такива гости. Хора, които не харесвам, няма да присъстват. Няма много, които не харесвам, но не съм лицемерна и ако не харесвам някого, то няма смисъл да го каня.
Ще бъдеш в ефир в пряка конкуренция със сина си. Заплаши го?!
Това нещо е много тегаво, не знам какво ще стане, даже във ФБ ме питат кого да гледат, не мога да го заплашвам, даже мисля да го питам за съвети, мога да изтърпя и градивна критика от него, защото все пак той има повече опит от мен и се справя чудесно. Но и за мен ще има публика, мисля, че и двамата ще ни гледат.
Ако имате борба за гост?
Не знам, мисля, че аз ще надделея. Също така лошо е, че влизам в дуел и с моя приятел Карбовски, тук вече не знам как ще делим гостите. Той днес видя как лично звъня на някой от гостите и ме пита нямам ли редактори, които да го правят. Но аз смятам, че когато хората са ми близки, аз трябва да им звъня лично, даже дето се вика - мога и на него да му каня гости J
Страх ли те е да не досадиш на драгия зрител?
Има го това нещо, възможно е да се случи, но всеки човек може най-спокойно да превключи канала и да не ме гледа.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.