Сексът и градът

Сексът и градът
12-06-2014г.
60
Адриана Аврамова

Надали има жена, която да не обича сериала “Сексът и градът”. Всички жени обичат Кари Брадшоу и всички искат да са като нея. Тя е онази, която "говори за секс и не се страхува да пита”.

Това беше леко въведение. А сега към реалността, българската реалност.

Забелязвам, че сексът в България е тема „табу”. Да, ежедневно виждаме силиконовите дадености на фолк звездите и плеймейтките, ежедневно в пресата се спекулира кой с кого е преспал и т.н. НО – когато се отвори темата за секса – директно и откровено – хората се свиват и сякаш се срамуват. Изведнъж всички стават много патриархални и морални и забравят за онова, което иначе харесват, от което се интересуват, и най-вече – което правят. Това е нещо, което аз наричам двоен стандарт.

И така. В България доскоро си нямахме наша Кари и сякаш страдахме от липсата й. Преди няколко години, обаче, на небосклона се появи Мис Кобилкина или, както аз я наричам, българската Кари Брадшоу. Е, да, малко по-разкрепостена е от Кари, но... Това е жената, рускинята, която дойде някъде отдалеч внезапно и неочаквано, за да учи българите как да подобрят сексуалния си живот.

Оказва се, че освен, че сме мързеливи, бедни и страдащи, и сексът ни куца и някой трябва да ни преподава как да го правим... по руски стандарт. Кобилкина въведе свободното говорене на тема секс без цензура по нашите географски ширини. Разбирате ли, дойде една рускиня да ни учи как се прави добро фелацио и как да задоволим партньора си. Да не кажете нещо лошо за Русия после.

Срещу сумата от 30 лв. на лекция и неизвестна за мен такава за личен сеанс, Кобилкина преподава своите сексуални лекции предимно на млади българки, неуверени в своята сексуалност. Не знам, дали трябва да се чувстваме засегнати или поласкани, че Наталия е избрала именно България за иначе интересната си професия. Едно е сигурно – тази жена е сред малкото хора, които могат буквално да ви оправят деня и дори, когато не ви е до смях, да ви разсмее.

Кобилкина общува със своите над 106 000 почитатели в социалната мрежа чрез своите статуси. И като казах статуси, за да не бъда празнословна, само ще онагледя свободното говорене, за което говорех някъде по-горе.

"Яко вали!!! Много е романтично!

От това време прави ми се секс!

Първо мокрите целувки под дъждя, да сложиш прозрачна фланелка без сатиен,

набухналия бананче в панталона и

яки преживявания след всичко това!

Дааа на живота!!! "

Ето, виждате ли, гледайте по-ведро на дъжда, който на мен лично ми се струва полу-апокалиптичен. Важно е да имате набухнало бананче около вас, с което да се забавлявате, докато навън бебето се изсипва.

''Ще можем да разхождаме нашите йони в парка

голички и красивички…нека и те да се радват на пролета и да се проветряват.

Много е приятно чувството!"

Ако не разбирате този статус, проблемът навярно не е във вас. По повод топлото време Мис Кобилкина съветва дамите да слагат късите полички и да разхождат йонитата си /половите си органи/ из чистата природа.

"Кажи му: скъпи, мнооооого съм гладна.

Не обичам мясо, но целия ден мечтая за твоят наденичка.

Само да я нацелувам... нищо друго.

И рязко и силно му махни панталон, застани на колена и

почни да го обичаш с уста, пускайки погледа отдолу нагоре...

и казвайки време от време: Мммм, толкова вкусно, искам да го изям и т.н."

О,да, това се казва съвет. Едва ли има мъж, който да устои на женската лакомия... така де, на думите „мечтая за твоя наденичка''. Кажете ми, не е ли възбуждащо?

Извън шегата, никога не съм си представяла, че един сексолог може да онагледява човешката анатомия с бананчета, наденички и сливки... вероятно това е нов похват.

Защо ви пиша за Кобилкина ли? Защото тя е от онези хора, на чиито статуси се смеем гръмко, понякога обиждаме, но всъщност на които ни се иска да подражаваме. Не мога да определя дали й симпатизирам за готините статуси или и се дразня, че ''дава акъл как да правим секс'', както се изразяват някой потребители в мрежата. Едно знам – тя е сред онези, които въведоха свободното говорене за секса в медиите и в обществото ни, а ние имахме нужда от това.

Дано успее да изкорени и двойния стандарт по този въпрос... тя и нейните 106 000 последователки.

Мис Кобилкина е българо-руски продукт, отчасти еквивалент на Кари Брадшоу, отчасти – не... Но не на последно място – Кобилкина е сред хората, на които често ни се иска да приличаме, ама пак не ни стиска...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.