Изневяра?

Изневяра?
05-09-2014г.
28
Адриана Аврамова

 

Александър Найденов – бизнесменът, смятан за един от най-богатите хора в България в ексклузивно интервю за Лентата. Напоследък  жълтата преса не спира да замесва името му в различни скандали. Бившият на Елен Колева, както често го наричат, коментира последните слухове по свой адрес. Влиза ли във Вип Брадър, има ли шанс да се събере отново с актрисата, изневерявала ли му е тя? 
Отговорите от първо лице.
Четете.

Влизате ли във Вип Брадър?
Независимо от отправената покана и нечовешки добрата оферта, която имах, отговорът е - НЕ . Няма да бъда участник във Вип Брадър.

Един от последните слухове в пресата е, че сте поръчал Елен Колева да бъде залята с киселина. Как ще коментирате?
Не е вярно, разбира се. Абстрахирайки се от това, че никой не би казал “да”, но Вие ме питате конкретно и аз конкретно Ви отгговарям -  не е вярно!

Тя наистина ли Ви изневеряваше?
Тиражира се тази информация, но не от мен. Ако приемаме изневярата в интимен план, консуматорски дори, по времето, когато е била с мен, категорично не е била с друг. Не мисля, а знам. В тази връзка и цитираните имена в пресата на Иво Аръков и Башар Рахал – също не са верни. Не съм имал предвид нито един от двамата. Имах предвид, че изневярата не е само и единствено интимен акт. Имала ли е желание? Да - имала е.  Защо не го е направила? Защото я е било страх от последствията. За мен най-мощният сексуален  орган е мозъкът. А изневерявала ли ми е с този орган? Да.

Защо медиите толкова се занимаваха с вашата връзка? Попречи ли пресата на отношенията ви с Елен Колева?
Ще ви дам моя отговор. Това не е пресата, а част от нея, тази със светския живот, т.нар. - жълта преса. Сигурно поради няколко причини. Влизахме с Елена в едно клише с няколко интересни  подпричини. Първо - космическата разлика в - да го наречем, социалната група, тоест - професията. Второ, разбира се - финансовият ресурс срещу хубостта. Клишето, че парите търсят хубостта и обратното. Това продава, аз не се сърдя на никого, не бих и могъл да се сърдя, но хубаво щеше да е фактологията да се спазва. Тоест,  фактите да са факти. Нали знаете - правило номер 1 в журналистиката - търсите коментар, търсите и обратното мнение, а не изплясквате нещо... Включително и тип - поръчал ли съм някого и подобни веселби, които не са моят натюрел. А попречи ли - да, категорично, дотолкова, че много факти бяха изопачени, имаше откровени лъжи, вкараха напрежение...  Само заради това сега дадох гласност. Не искам да има манипулации и догадки.

Истинска ли беше любовта ви?
Категорично да .

В пресата днес пише, че Елен Колева си търси нов спонсор след раздялата с Вас.  Може ли да се каже, че тя е меркантилна и че е виждала във вас спонсор?
Още по-категорично не.

Какво не знае публиката за Елен Колева?
Не знае, че ако беше успяла да устиска периода на улягане, тази връзка щеше да докаже несъстоятелността на всичко,  което ви казах по отношение на възрастова разлика, нетипичност, парите, хубостта и това щеше да продължи като една страшно успешна и дълга връзка. Сигурно има и други неща, но това е, което аз мога да кажа.

Има ли шанс да се съберете?
Клише е, но - никога не казвай никога. Когато се разделихме  преди година и половина за няколко месеца,  аз бях 100 %  уверен, а мисля, че и тя, че никога няма да имаме ново начало. Сега съм пак така сто процента уверен. Живот ...

А сега накъде? Търсите ли нова половинка ?
Никога не съм търсил, не съм търсил и Елен преди близо 6 години. Нямам Фейсбук, не участвам в разни сайтове за запознанства.  Ако срещна някой, то става просто така.

 

 

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.