Женската Библия

Женската Библия
12-10-2014г.
176
Адриана Аврамова

В случай, че не знаете, жените си имат библия. Иначе казано - четиво с правила и съвети за ползотворен живот. Всички сте я виждали.

Така наречената "женска библия" включва в себе си няколко списания с практичен джобен размер, лъскави корици, излизащи в началото на всеки месец, на цена около 5 лева, с много картинки, понякога вървят и с подарък чанта или превръзка за верните читателки.

Наричат ги Женската Библия, защото ... учат жените как да бъдат ‘‘секси, амбициозни, модерни и зашеметителни‘‘. Така казват редакторите. А по-скандалното е, че въпросните издания се радват на добра аудитория. Жени и момичета на възраст приблизително между 14 и 50 години отделят от бюджета и времето си всеки месец, за да се научат да живеят според правилата на списанията и на редакторите там, които, докато си бъркат в носа, сътворяват статията ‘‘10 начина да си бъркате безболезнено в носа‘‘.

Но въпреки това женските списания са цяла институция за дамите по света. Те дават ценни житейки съвети на читателките си как да успеят в работата, кои гримове са най-подходящи за есенно-зимния сезон, как да запушим устата на свекървата и как да получаваме множествен оргазъм по време на работна среща... На последната страница задължително присъства тест за определяне на личността от типа на "Ангел или дявол си". Да не забравя да спомена и най-важната част от стоте страници гланцирана хартия. Това е рубриката секс, която е една във всичките издания, намира се по средата на списанието и е акцентът на всеки брой. Още на самата корица на всяко списание ще ви грабне с големи червени букви заглавието : ‘‘Секс за една нощ. Съвети,тайни и препоръки.‘‘

След прелистване на няколко издания, попаднах на изумително дебилни теми в така обичаните от много дами списания. Събрах 5 (за повече не ми стигнаха нервите, а и след третата се почувствах значително изтъпяла) от най-интересните и поучителни статии в Женската Библия.Те до голяма степен са просто отговор на въпроса какво искат мъжете и на какво са готови жените.

  1. Да спиш ли с него?

Женската Библия казва : Когато решиш да скачаш в леглото с нов приятел или потенциален любовник, е много важно да имаш своите причини. Недей да го правиш просто ей така!

Според статията жената е готова за секс, ако е приключила старата си връзка, ако търси приятни изживявания, ако тя е единствената, ако той е мъжът и ако знаеш, че няма да съжаляваш.
Така че дамите да си знаят, че ако някоя от тези причини не е налице, в никакъв случай да не се поддават на сексуалния си нагон, а да послушат 5-те правила на Библията.

  1. Kакво гледат мъжете по време на секс?

Женската библия казва : По време на интимни ласки силният пол обича да гледа най-много лицето на партньорката си. Изражението и чертите на половинките им им дават възможно най-доброто доказателство дали се справят добре.

Момичета, няма страшно! Да знаете мъжете изобщо не гледат гърдите, краката и задника ви. Не се притеснявайте, че имате целулит, сланинки, стрии, твърде дебели сте, твърде слаби, защото това видите ли, не интересува мъжете. Така казва Женската Библия, смея ли да й се противопоствя?
Но! Ако все пак имате проблеми с тялото си, отворете някое от женските издания в раздел Красота. Там ще видите, че и известните личности имат целулит, така че – да не ви пука, както се казва.

  1. Как така си още без гадже?

Женската библия казва : Не оставай длъжна на хора, които ти задават меко казано неудобни въпроси. Следващия път, когато това ти се случи, вече ще знаеш как да отговориш!

Изданието предоставя примерни отговори на ‘‘нагли въпроси‘‘ от типа на ‘‘ Защо си без гадже ?‘‘ , ‘‘Кога мислиш да имаш деца? ‘‘ ‘‘Колко струва тази къща ?‘‘. Специално за дамите без мнение, позиция и аргументация, редакторите услужливо вписват не по-малко абурдни отговори на горепосочените въпроси. Явно забравят факта, че тази тема няма да грабне 15-годишната им аудитория, която разгръща списанието в час по музика, в търсене на по-интересните статии.

  1. Как да се справиш с гадните колежки?

Женската Библия казва : Гадните колежки са във всеки офис. Колкото и пъти да смениш работата си, те пак ще са там – гаранция! Ако те съветват да ги игнорнеш – недей. Това няма да помогне, а ще те натовари излишно и с работа и с психически тормоз. Има обаче  случаи, в които НЕ можеш да изкрещиш „Млъкнете гадини!“ или да извадиш законно притежаван... пистолет и да ги гръмнеш с кеф.

Написано в стил петокласничка, статията определя 5 типа колежки : мързелана, смръдла, клюкарка, куха лейка и свинята-майка (отнася се за жени с деца).
Забравяйки, че описаните типажи са другата част от читателите на списанието /освен малолетните девойки/, изданието съветва дамите в кои ситуции е редно да се заядат с колежките.

5.Фелацио академия

Женската библия казва : Оралният секс е едно от най-сладките безплатни удоволствия, които ни предоставя животът. И е толкова тъжно, че толкова много жени не успяват да го оценят както подобава. Щом поставиш основите на фелацио образованието си, имаш възможност да му доставиш максимално интензивни усещания с няколко техники за напреднали.

Е, нямаше как да не оставя за финал тази статия. Всъщност това не е статия, а цял раздел със съвети, описания и трикове за добра орална любов.

Фелацио Академия . Уроци за напреднали. Стани професионалистка. Достави му нечувано удоволствие. Бъди единствена за него. Това са само част о лозунгите, с които Женската библия приканва читателките си да вървят смело по пътя на добрата свирка.

После, като говорим за деградацията на децата, нека отделим и почетно място на пободни публикации като виновници. Та те описват оралната любов като най-вкусната близалка, как да не му се доправи на едно 14-годишно девойче?
Ако все пак сте от жените, които не си падат по френските ласки, въпреки старателното описание във Фелацио академията, винаги може да прочетете статията ‘‘ 10 извинения да не му правиш свирка‘‘.

Бъдещето на Женската Библия
Женските списания може би след години няма да ги има. Те ще прераснат в нещо по-лошо. И по-достъпно.
Ще бъдат изцяло безплатни и изцяло онлайн. Отсега виждам как случайно във фейсбук ми изникват статии тип ‘‘ Как да го привлечеш? ‘‘, ‘‘ Кои зодии са най-подходящи едни за други ‘‘‚ ‘‘ Как да не те забрави? ‘‘ и т.н. Не за друго, просто това четат жените.

Едно разбрах – много от жените имат нужда да бъдат направлявани и учени. Как да бъдат добри любовници, майки и готвачки. И в същото време да са успешни в работата. Наивността им доведе до тези списания. Женска библия- казват жените и прегръщат любимото си списание - виждала съм тази гледка.

Същевременно много дами вярват, че съветите в тези така любими техни издания ще им помогнат да намерят и задържат мечтания мъж .В днешно време борбата за мъже е твърде оспорвана и налага крайни мерки. Но простотиите в женските издания, дами / ако случайно четете сега/, няма да ви намерят мъж, работа или каквото и да е. Може би най-добрият съвет тук е – Оправяйте се сами.


 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.