Ексклузивно в Lentata.com: снимки на пребития затворник!

Ексклузивно в Lentata.com: снимки на пребития затворник!
01-11-2014г.
45
Лентата

Както ви съобщихме вчера Мартин Кръстев по прякор Цесекаря е бил зверски пребит от надзорно-охранителния състав! По свидетелски показания момчето е било пребито до припадък. Мартин се е върнал обезобразен в килията си.

Вижте единствено в Lentata.com снимки на Мартин след побоя!

И още по случая:

Мартин Цесекарят е в затвора заради побой. От 2 години е там, остават му 5 месеца, казва, че за пръв път го бият така. Свидетели твърдят, че човекът, който най-много го е бил е Светльо от Перник, той е командир на отделение. „Вчера към 7 часа ме откараха към буфера на 3-ти пост, с влизането един от старшините ме удари с една дъска в тила и съм припаднал. Когато се осъзнах видях, че съм на земята и около мен само крака на униформени. После ме вдигнаха и почнаха да ме бият. Бяха 6 човека – юмруци в лицето, в бъбреците, в ребрата. Свалиха ме пак на земята и ритници, където намерят. Един от тях даже ме ритна с кубинката си в главата. Крещяха ми, че съм продавал наркотици, да им кажа, къде крия дрогата. Биха ме, за да кажа къде я държа. Има и други бити, не съм само аз. След боя ме откараха в болницата. Дадоха ми 4 аналгина и ме върнаха в килията, момчетата от стаята като ме видяха направо се хванаха за главата. Малко след това ми стана много лошо и се наложи да повикаме дежурния. Санитарите дойдоха и ме взеха с една инвалидна количка, откараха ме в болницата, биха ми една инжекция и ме настаниха във вътрешното отделение. Единият доктор даже им каза на тези, които ме биха: „как не ви е срам“, но тук е така, ясно е, че бият. Единственото, което искам е да не ни пребиват така, това е всичко.“

Смяната, в която е пребит Мартин е била същата, при която избягаха Николай Шатката и Хосе Мартинес. Дежурен главен надзирател е бил Митко Ангелов.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.