ДЕГРАДАЦИЯ 3 : 18+

ДЕГРАДАЦИЯ 3 : 18+
04-11-2014г.
251
Адриана Аврамова

Днес пак ще ви говоря за непълнолетните тийнове. По стар обичай ви приканвам да се заредите с доза търпение и разбира се - ракия.
Честно казано – знам, че ви дразни да четете за деградацията на младите. Знам и че ви писва, защото вашите деца, видите ли, не правят така, те са ангелчета, а ние ги изкарваме лоши, невъзпитани и сексуално зависими. С  дълбока тъга обаче ще ви кажа, че живеете в още по-дълбока заблуда.

В предишните две части на ‘’Деградация’’  разказах за портала ask.fm, където малолетни дечица се събличат пред надървени чичковци-педофили, псуват и говорят мръсотии. Разказах ви и за т.нар. ‘’ курвенски’’ страници във Фейсбук, пълни със снимки на  голи непълнолетни българки. Честно казано си мислех, че темата е изчерпана. Докато не попаднах на поредната страница в социалната мрежа със снимки на съблечени девойки, която  приканва кликнете върху линк, водещ към сайт със звучното заглавие ‘’курволяк’’. Оказва се, че  еротичните снимки и клиповете от ask.fm са напълно безобидни в сравнение с материалите във въпросния интернет сайт.

18 +
Момичета, с привидно детска физиономия се събличат голи пред камера на телефон или компютър, а след това започват да се опипват и мастурбират. Все си мисля, че всичко съм видяла, ама девойки на видима възраст 15-16 години да си  завират дезодорант или химикал в интимните части - това вече е ненормално.

Но (за огромно съжаление) и това не е края. По всичко личи, че повечето от видеата са правени, за да бъдат изпратени на някого. Играта на девойките с камерата, въздушните целувки и ехидните усмивки надали са случайни.
Ще пропусна скучната част със стандартния секс между невръстни момчета и момичета. Там всичко е ясно - непълнолетни девойки, на които още не са им пораснали гърди, се раздават пред камерата. За спомен.

Продължавам – видеоклипове с анален секс на фона на българска чалга песен. Класика. Уж аналният секс бил табу за жените. Хах, явно не и за много от непълнолетните българки. Докато навършат пълнолетие те вече ще са опитали почти всичко в секса и ще са имали повече интимни партньори, отколкото родителите им взети заедно.

В случай, че се съмнявате дали клиповете са made in BG - о, да, родно производство са. И по пъшканията ще ги познаете, и по чалгата, и по физиономиите, и по диалекта като момичетата приканват за ‘’още’’ , а момчетата отговарят с ‘’върти, давай’’ на бургаски.
Сякаш съм попаднала в порнопортал. Честно казано, ако тези клипове  се пуснат в някой порносайт перфектно ще се в пишат в концепцията за ‘’аматьори’’ с потенциал за развитие.

Тройка? Да, снимали са се как правят тройка. Едно момиче с две момчета и с цялата си гордост позират по време на акта, докато девойката е в разкрачена поза се чуди на кого от партьорите си да обърне внимание по-напред. А третият- с камерата, се възмущава ‘’с едно момиче не може да се оправите’’ .

Презервативи? Няма такова нещо. Непълнолетните не ползват - за к’во са им ? Пък и са скъпи 3-4 лева, няма нужда. После същите се озовават затънали в заеми пред клиники за нелегални аборти … или раждат деца, които опазил ни Господ ако възпитават по свой образ и подобие.
И за завършек ще ви разкажа за видеото, което ме потресе. Момиче на не повече от 16 прави фелацио в класна стая /виждат се чиновете, столовете и паркета/. Не ми се иска да гадая, но съдейки по размера на... партньора й, както и по биреното му шкембе, не изглежда като да е на нейната възраст. Предположенията стигат и по-далеч, като смея да твърдя, че по пътя на логиката , а именно - заключена класна стая, видимо зрял мъж, то би следвало това да е учител….

Нататък …
Няма смисъл да продължавам. Насилих се да изгледам много от тези клипове, за да напиша тази статия. Погнусена съм.
Новото поколение се превръща в чудовищно поколение. Самоунищожават се, защото мислят, че така са готини и вървежни – най-важните качества за един български тийн. При тях няма бъдеще, те са му теглили червената черта, не го искат. Искат да правят секс, да имат бройки, да имат лайкове във Фейсбук и да бъдат харесвани на цената на всичко. Толкова с техните цели и желания.

Нормално?
В днешния извратен и същевременно високотехнолгичен свят, трябва да сме наясно, че почти  всеки, който разполага със смарт телефон, има в него еротични снимки и клипове. И вероятно това би следвало да бъде нещо нормално за 21-и век - ако се снимате с половинката си, ако сте поне прекрачили 18 години, и най-вече, ако сниманото остане межу вас, или бъде изтрито завинаги. Да, това в днешно време може би би било нормално, но темата тук е друга.

Питам:
Доколко е нормално ДЕЦА да се шибат /без извинение/ като животни?
Доколко е нормално да не използват предпазни средства?
Доколко е нормално да правят безразборен секс?
Доколко е нормално  да правят сайт, в който тези неща да се качват и да бъдат обществено достояние? Според администраторите това трябва да им бъде за урок на ‘’курвите и лесните момичета’’. Какъв урок, бе, момчета (предполагам)?! Като вие самите ги подстрекавате тия момичета? Ако те са курви вие какви сте? Лумпени? Кретени? Боклуци? Какви?
Питам още и КЪДЕ СА РОДИТЕЛИТЕ ДА КОНТРОЛИРАТ ДЕЦАТА, институциите да спрат поне сайта и да забранят тези страници в социалните мрежи … къде са учителите? Или за тях да не питам, съдейки по един от клиповете …

Но непълнолетните имат извинение - те са млади и им се живее. Гледат какво е модерно и го правят. Момичетата живеят за малко внимание от страна на момчетата и са готови на какво ли не. А момчетата….  те просто искат  поредната бройка да списъка ‘’с колко момичета съм спал’’, намиращ се обикновено на последната страница в тетрадката по математика.

Още един въпрос:
На някой в тази държава пука ли му какво правят децата му в съседната стая или като отидат уж на купон при съседа?
Не пият лимонада и не гледат филми – само за сведение. Произвеждат филми и то такива за възрастни.

Някой трябва да им обясни, че така не става. Че да те наричат курва и курвар не е комплимент .Само че родителите не се интересуват, защото още не са  видели как  трима разчекват дъщеря им, а тя се кефи… Чудя се, трябва ли някой баща да влезе в тоя сайт (търсейки други непълнолетни девойки) и да попадне на  непълнолетната си момиче  или на сина си с още две приятелчета как оправят някоя ученичка, та да му приседне ракията и да си отвори очите, че тия деца не са само за красота, те са и задължение.

Съжалявам за тази статия.
Но някой трябва да говори за проблемите на непълнолетните преди девиациите им наистина да са се превърнали в нещо нормално и по-страшното – в нещо непоправимо.

Сексът не е мръсна дума, но е мръсно да се прави публично от малолетни и непълнолетни деца. Разбирате ли, гледката на непълнолетно момиче с пенис в устата … ето това  не е нормално.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.