Людмила Захажаева: Общата култура на тези звезди куца!

Людмила Захажаева: Общата култура на тези звезди куца!
12-11-2014г.
215
Симона Милкова

„Йе, йе, йе, клас!“ – тези думи дълго ще отекват в главите ни след тазгодишния Вип Брадър. Говорим си с жената, която предизвика абсолютен фурор в къщата на родните випове. Да, разгоравяме с Людмила Захажаева, майката на Албена Вулева.

Твоето поведение предизвика бурни реакции, както в къщата, така и извън къщата, моля те за начало на този разговор да ни представиш себе си?

Аз смятам, че съм абсолютно нормален, правилен човек. Според мен доста хора могат да се ориентират по мен за нормата, не говоря за гениалност, но имам 2 висши образования, постоянно трупам знания.

Какво мисли Захажаева за родните звезди?

Самото име за мен не носи нищо, мога да им дам само оценка. Авторитетът им пред мен може да се докаже с действия. Хората, които се назоваха като журналисти, онези, които бяха до мен при последната ми защита на Албена, не бива да ги приемаме като авторитети, само, защото се наричат журналисти, думите им са голословни.

Искам да ти подам няколко имена и да провокирам твоите асоциации?

Елена Кучкова – Този човек има граничен интелект, има таван на възможностите си, псевдоизвестността й е от голяма пречка, може би причините са в семейството й, тя е поела по пътя на самоизхранването си. Когато е видяла как може да си печели хляба е забравила да учи, дипломата й за мен нищо не означава.

Уош МС – Дадох му един реванш, усетих, че е незабелязан в къщата и от себе си му дадох специален прожектор. Той беше хем с всички, хем в сянка, аз му дадох акцент със своята симпатия. Не съм видяла в него някаква гениалност, освен физическата му привлекателност, изключително рядка за България. Мисля, че е средно талантлив човек, съвременен, с положителна весела насока, такъв род младежи са симпатични, понякога шумни.

Останахме с впечатлението, че почти всички са влезли, за да изкарат едни бързи пари…

Повечето влязоха за пари, но не само парите ги задържаха вътре, впоследствие идва конкуренцията, родиха се интригите и ударите под кръста. „Спането и срането“, както казва Минчев, се оказа непечеливша формула този сезон. Някои опитаха да се наложат в къщата с пране и чистене, показаха стремежа си да бъдат лидери чрез чистенето, но това не е основната характеристика на човек…

По твое мнение кой беше лидерът в къщата?

Наложеното политбюро малко изкриви положението. С влизането си аз сложих Йорданка наравно с другите и тя ходеше два дни като парцал, аз забелязах в нея страх, тя можеше да каже на Тачо, като жена, като баба, да не постъпва така, а тя от страх мълчеше, от страх, че той е ненормален Бай Ганьо със селско лице…Тя му носеше кафе в леглото, беше я страх да не бъде унижена, нападната. Тя е само певица, не е психолог, показа едно безсилие. Йорданка не посмя да го критикува като по-възрастна. Забелязах, че при моето влизане, тя стана по-мека към хората. Тя не може да се изтъкне сама, че е победител…тези противоречия показват несигурност, тя сменяше позициите си, тя самата не си изясни с каква идея влиза в този формат – дали е привилегирована или една от всички.

Какво мислиш за представянето на Албена?

Много ми харесват полярните мнения за Вулева, хората не могат да бъдат единни, срещу Вулева се изправят точно хората, с които тя трябва да се бори. Хиперболизирах своето поведение в къщата, за да се отворят личностите, на финала трябваше да се борят без моята помощ, аз дадох рамо на Уош, Албена не се нуждае от рамо, ако с Тачо се работи по продължителен период от него може да стане нормален човек, позициите на жена му, на Гигова, на Аръков – не са ок, да премълчаваш. Като цяло по-сложен човек от Албена в къщата мисля, че няма. Мисля, че основният проблем беше, че общата култура на тези звезди куца.

Албена Вулева като малка, заедно с майка си.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.