Разврат в столична дискотека!

Разврат в столична дискотека!
14-11-2014г.
1
Лентата

Ето какво се случва на метри от сградата на Народното събрание!

На снимки от купон в столична фолк дискотека през изминалата нощ са снимани млади момичета, с маски на лицата, облечени с изрязани гащички и наметнати с дълги черни пелерини, от които ясно се виждат голите им гърди.

Lentata.com потърси причината за присъствието на голите мадами в столичната дискотека. Оказа се, че поводът за планината от плът е поредният псевдо-конкурс – „Мис естествен бюст''.

Съдейки по снимките, претендентките е трябвало да развеят гърдите си пред посетителите на клуба и пред импровизирано жури.

На някои от фотосите се вижда как част от персонала на клуба ''измерва'' гърдите на участничките - с помощта на ледарка. Кой е измислил иновативния метод да сложи женските гърди в поднос за лед, който вероятно на следващата вечер ще бъде сервиран на клиентите - остава загадка.

Наградата обаче (ако е имало такава), освен почетната титла, също е неясна.

За какво са се ''борили'' момичетата освен приза „Най-естествен бюст” - можем само да гадаем.

Това парти в столичната дискотека до голяма степен обобщава как се забавляват младите след полунощ и на какво са готови - от една страна, собствениците на заведенията, за да привлекат клиенти и от друга - момичета, които взимат участие в подобни конкурси, за да предизвикат внимание.

Оставаме на вас да разгледате снимките от „паметната” вечер...

снимки: disco.bg

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.