Да бе да: 100 хиляди на ден гледат Криско?!

Да бе да: 100 хиляди на ден гледат Криско?!
17-11-2014г.
80
Лентата

Новото парче на Криско върви средно с по 100 хиляди гледания на ден. Това се похвали той в ефира на btv.

Разбира се, Криско очаква сходни реакции към новото парче, подобно на тези, които последваха след „Видимо доволни” в дует с Мария Илиева...Не, защото нещо му имало на парчето, а защото някой все за нещо щял да се захване.

„Един артист трябва да казва това, което иска да каже. Аз никога не съм се съобразявал, така че не мисля, че трябва да се съобразявам с нещо.” - заяви момчето Криско. И добави упрека си към институциите, че в България в радио и ТВ ефира пускат нецензурираните версии на световните парчета и това било така, защото явно хората от институциите не са учили английски или руски...”Pussy, ass, fuck you” – те не ги разбират тия работи какво означават...И се заяде – за тях „fuck you” може би е добър ден?!”...

Тези разсъждения може би щяха да са забавни, ако не бяха казани от момчето, което потрошава хотелите, в които отсяда и, ако това беше артист....който в речника си използва поне малко над 100 думички....общо.

Лошата новина е, че „идолът” на новите поколения не само, че не се съобразява какво говори, ами не му дреме и кой го слуша. Сигурно затова Криско не вижда никакъв проблем в текстове като – „Тялото й мазно, пипа си го бавно, фаща ма за джоба, вика „Нещо ми е жадно”....

Не, че не е имало просташки текстове винаги. Не, че не им се наслушахме от зората на чалгата до днес, ама нека, който ги пее да избягва да се нарича рапър и хип-хоп артист, че....както е тръгнало утре някое крисково словоизлияние ще вземат да го обявят за морален манифест. Е, айде, не благодаря!

p.s. Не забравяйте числото 100 хиляди - на ден. Това са ВИ децата най-вероятно...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.