Астроложката Силва Дончева - правителството се разпада през 2017!

Астроложката Силва Дончева - правителството се разпада през 2017!
18-11-2014г.
79
Лентата

Астроложката Силва Дончева публикува в блога си своята прогноза за новото правителство. Ще оцелее ли кабинетът и кои ще са трудните години за България?

Като начало - изключително труден мандат, с много трудности и спънки, с множество трудни решения. Символът е все едно качваш висок планински връх в пълна тъмнина. Рискът да паднеш е огромен.

Водещо ще бъде управлението на тайните служби, разузнаването, подземните богатства, големите недвижими имоти, консервативното управление на финансовата и банкова системи, митниците, данъчните служби, големите строежи, кариерите. Всичко това е сигнал за прекомерно администриране, бюрократизиране, преструктуриране и затягане на всички тези направления от икономиката. Ще се действа по стари и закостенели начини, по отъпкани пътеки. Често договорите и споразуменията ще са напълно тайни и недостъпни за обществото.

Ще паднат редица договори и споразумения и ще се сключат други контракти с неочаквани клаузи.

Моментите на кризи и престурктуриране са: около 10 януари 2015.; краят на юли и началото на август 2015. и чак до края на декември 2015. Това са периоди на нови решения и идеи, и същевременно голям сблъсък и скандали.

Руските интереси ще бъдат доста добре застъпени. Също така определящи в икономиката и финансите ще са европейските проекти и въобще корпоративните енергийни интереси. Те ще се разгънат почти на възможния максимум.

Ще наблюдаваме и доста засилена популистка вълна и удовлетворяването поне във външен план на нуждите на социално слабите, болните и по-нуждаещите се. Много финанси ще бъдат хвърлени доста хаотично натам.

Всъщност цялата 2015 е по-скоро успешна, независимо от непрестанните скандали. Парламентът ще препятства много голяма част от решенията и ще има по-скоро деструктивна роля, ще предизвиква поредица от кризи. Първите по-сериозни сътресения ще се очертаят от есента на 2016 и съответно зимата на 2017. Тогава ще настъпят почти непреодолими противоречия между партньорите в управлението. 

Вероятността да се разпадне съюзът е огромна. Вероятно до февруари-март 2017 нещата ще се държат, но от късната пролет на 2017 ще станат крайно конфликтни. Тогава ще настъпи сериозен обрат.

Още повече, че още от пролетта на 2016 ще започнат бавни и подмолни процеси в самата партия ГЕРБ. Това може да доведе до сериозни вътрешни противоречия, освен тези, които ще бъдат като натиск отвън. Тогава ще започне период на самозаблуди, хаос и неправилни решения; възможно отцепване на групи, разцепление. Този процес особено ще се засили през есента и зимата на 2016-2017. Това е момент на сериозни смени и преструктуриране на управлението. Опасност от внезапен срив.

Цялата 2017 е много напрегната и във всеки един момент правителството може да падне.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.