Позор?! Принц Азо ще вземе наистина да стане хит!

Позор?! Принц Азо ще вземе наистина да стане хит!
22-11-2014г.
79
Лентата

Той е едно момче от Шумен, още незавършило училище и се появи в публичното пространство с ник-нейма си Принц Азо, защото тогава беше фанатичен почитател на Азис. Азис му беше кумир, той мечтаеше да се срещне с него и това се случи в едно телевизионно предаване.

Уточнваме, при срещата с Азис, навярно от куртоазия, "Кралят на фолка" му обеща подкрепа. Която малкият Азо, с оригинално име Емилиян, така и не получи.

Трябва да се уточни, че освен сгрешените представи какво е шоубизнес, Азо (днес вече Принц Емо) пее брутално фалшиво и самодейните му записи до онзи момент будеха смях и съжаление в слушателите....

Днес обаче, Принц Емо вече дава интервюта в жълтата преса колко разочарован е от Азис. И цитираме: „Изтръпнах от Азис, даде ми напразни надежди”.

Явно, неслучайно, момчето вече се подвизава в социалните мрежи с името си Емо, а не с Азо. НО, какво е най-важното в случая?

Че това момче, израснало някъде, където очевидно не е успяло да се образова добре, това момче с таван на мечтите – среща с идола му Азис, днес вече ИЗДАВА новото си парче. Сам си е написал музиката и текста, и сам си го е изпял. Парчето се казва – „Всичко си ми ти” и звучи като стандартна долнопробна чалга по всички критерии.

Обаче е записано някъде. Като истинска песен. Дори мега фалшивото пеене на момчето от Шумен е леко замаскирано. И няма да се учудим, ако някой съвсем скоро реши да го продуцира и Принц Емо, наред с идолите му (може би бивши...) като Азис и Тони Стораро ще ходи по участия...

И лека полека, момчето от Шумен ще стане известен като много вървежен фолкпевец.

Една част от хората ще се възмущават от некадърността му и ще оплакват живота ни и заливащата ни посредственост. Но истината ще бъде, че посредствените и не особено образовани хора в България често просто са амбициозни.

И много искат нещата да станат. И не чакат. Търсят варианти, докато мантрически повтарят „вярвам в себе си”....

И накрая се оказва, че изумително – но те някак успяват. Нищо, че няма с какво....

Просто, когато всички останали, уж по-умни и по-талантливи не правят нищичко и оплакват окаяната ни държава, през това време упоритата посредственост просто си извоюва още малко място.

И създава своята нова, също така посредствена публика. Която утре....ще се окаже единствената.

Няколко снимки на посредствения, но работещ имидж, който не се свени да се обърне СРЕЩУ собствените си идоли:

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.