Ето какво търсят българите в Google!

Ето какво търсят българите в Google!
16-12-2014г.
24
Лентата

Любов, ебола, диети и Кубрат Пулев - това са най-търсените ключови думи в търсачката на Google за България през 2014-та година според годишната графика на сайта. От търсачката са разделили търсенията в българския вариант на Google спрямо осемте най-популярни ключови думи, а именно : "Как да...", "Какво е...", "Kъде е..", "Диети", "Рецепти", "Събития", "ТВ предавания" и "Хора".

В категория "Как да" българите са се допитвали как да отслабнат, забременеят, гласуват и напълнеят. В категорията "Какво е..." сме се чудили що е то любов, ебола и селфи...Оказва се, че сме се чудили къде е Дубай, Разград и разбира се ...къде е любовта.

Събитията, които българите сме проверявали според Google са Световното, изборите и почивните дни. В категория ТВ предавания лидери ОТНОВО са риалити форматите. През 2013-та година най-търсената ТВ продукция беше турската сага "Огледален свят". Сега тя е изместена от предаването ''Съдби на кръстопът''. Чудим се-кое е по-зле? Следват ''Вип брадър'' и няколко музикални формата.

Най-търсеният човек на годината за родния Google е Кубрат Пулев, който се изправи в сблъсък за световната титла по бокс срещу шампиона Владимир Кличко. Интересували сме се и за малката Крисия, Джоко Росич и Robin Williams. Ето как една световна търсачка обобщи интересите на цяла една нация, накратко. Смеем да твърдим - доста обективно.

Колко много можем да разберем за себе си по търсенията ни в Нета... Интересите ни се простират от по детски наивния въпрос ''Какво е любовта?'' до ''Къде е Разград?'', '' Кога ще почиваме?'' (понеже сме преуморени) и разбира се ''Какво ще дават по ТВ-то довечера?'' (докато пием ракията) Всичко друго ни е безинтересно и маловажно.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.