Анита Мейзер: "Конкурсът свърши, аз участвах и победих...защото участвах!"

Анита Мейзер:
16-12-2014г.
186
Симона Милкова

WWW.LENTATA.COM ви среща с едно от събитията на 2014 година, а именно - Анита Мейзер. Какво е да си най-мразената жена в България и колко струва короната -  в следващите редове с Анита.

Oтнесохте невероятна критика, отприщихте вълната на народното недоволство, как се почувствахте след всичко това?

Да ви кажа честно, проблем имаха тези, които се възмущаваха...Не аз! Бях упреквана предимно от хора с неизвестен произход, хора скрити зад анонимни лица и фалшиви Фейсбук снимки. Разбира се, не бях пропусната и от някои популярни лица, както и от някои позабравени имена, които подсетиха за съществуването си чрез мен. Видях една доста смешна статия, в която една бивша водеща (визира Миглена Ангелова), на която лично аз и направих интересно предаването преди време, не пропусна да си покаже забравената физиономия покрай мен. Щяла да обяви война срещу мен, ха-ха-ха, а всъщност статията беше за "успешния" брак на дъщеря й и т.н. Просто използва името ми, за да покаже „красивата" си физиономия на драгия читател. Николета също се изказа...меродия на всяка манджа, а всъщност няма нужда да се намесва навсякъде, защото е достатъчно популярна, но и тя ме отрази с колаж! Защо бе Ники, какво още не ти достига от безразборния PR, който си правиш, с безброй измислици, които нямат смисъл!

Обвинявате ли хората за думите им към вас, защо не успяха да Ви оценят?

Всъщност не обвинявам никого за нищо. Всеки си разтовари грубите думи върху мен. Това за пореден път ми доказа, колко струваме хората в България. Ниска култура, никакво уважение към труда на останалите, зли езици, непросветени хора, злобари и големи комплексари. Искам дебело да подчертая, че говоря само за определен кръг от хора. Не искам по никакъв начин казаното горе да се приема от всички онези, които не са имали отношение към моя случай. Аз съм, по някакъв начин, успяла жена, майка, достоен човек и приятел!!! Не може след толкова много години труд и хора, които ме уважават, други многознайковци, просто с лека ръка, да седнат на компютрите си и да ме наричат с какви ли не груби думи! Успях да видя и един скеч в шоуто на Слави. Честно да си призная, доста се смях! Тук е мястото да кажа, че съм му много голяма фенка и не му се сърдя. Дори не смятам да гледам другите скечове, за да не си променя мнението за него и да му се разсърдя. Искам да му гостувам на живо и да ми каже в лицето, че съм грозна ! Знам, че ще ме хареса на живо!

Красива ли сте?

На този въпрос отговорът за всички хейтъри е „Не!“ Но, ако не бях някак си красива, нямаше да бъда определена за една от топ 50-те най-желани жени на България през 2007 година от списанието Playboy!!! Нямаше да бъда корица на Playboy през октомври 2008 година. Това са фактите.

Какви корекции имате по себе си, големината на бюста Ви стана пословична?

Корекции нямам никакви, освен силикон. Ако някой има претенции и смята, че имам повече от това си е негов проблем.

Съжалявате ли за това, което се случи, за титлата, за конкурса, че представихте България?

Съжалявам, че медиите злоупотребиха с възможно най-несполучливите ми снимки, на които аз самата не мога да се позная. По този начин допълнително настроиха обществото срещу мен. Защо на всяка цена ме почерниха? Защо и кому беше нужен този черен PR? Защо не ме представиха по-най добрия начин? Отговорът е един за мен. Скандалът и лошото продава, радвам се поне, че медиите са доволни от продажбите и от посещенията на читателите си по сайтовете. Толкова много имам да разказвам, но няма смисъл. Жалко, че невъзпитани родители настроиха дори децата си срещу мен. Какви ще станат тези предубедени към хората и живота деца? Накъде отива България с тази наслоена злоба в хората? Иначе за нищо не съжалявам. Този конкурс е най-престижният в света. Има най-дълга история и опит в организирането на конкурси. Не може, една жена като Меги Савова да опорочава Световния конкурс, за да изпъкне тя! Радвам се, че има право да организира един тон конкурси в България, но колко непрофесионално звучи, да говориш против най-доброто в света. Кой знае за конкурса, който се провежда в България??? Само ние българите! Кой знае за Америка и световния конкурс...Целият свят! Аз представих България на този световен конкурс. Съжалявам, че не ме одобриха много хора, но това е! Конкурсът свърши, аз участвах и победих...защото участвах! Аз записах името си за 2014 като MISSIS BULGARIA WORLD 2014. Бях там, преживях неповторими моменти и си платих цената...Бях най - оплютата жена, участвала на такъв форум, не само в България, но и в света. Гарантирам ви, друга отнесла толкова обиди от сънародниците си жена по света няма!

Почувствахте ли се употребена след всичко, което Ви се изля на главата?

Да, на 100% ...Честита Коледа на всички, които унизиха името ми срещу жълти стотинки за написаните статии. Ще се преселя на някой остров, България не ме харесва. А знаеш ли, може пък да стана телевизионна водеща на някое скандално предаване, защо не. Приемам оферти! Ако това се беше случило с мен в Америка, вече щях да имам 1 000 000 $ в сметката си. Щяха веднага да ме лансират на високо ниво и да правят и те, и аз милиони...всичко е на момента, докато си актуална...Това е разликата между България и Америка...

Mного хора Ви упрекнаха, че сигурно сте си купила титлата Мисис, Вашият отговор на това?

Дали съм си платила за конкурса? Всеки международен конкурс има разходи, които обикновено някой спонсор покрива! В случая, аз съм си спонсор и Слава Богу, не ми се налага да се моля на никого за пари…За каквото и да е! Не съм плащала на организаторите на конкурса, ако това имате предвид. Достатъчно добре изглеждам и съм на ниво, за което няма нужда да давам пари на никого, за да ме изпрати на подобен конкурс. Това, че медиите не ме представиха подобаващо не е мой проблем.

Поредният скандал около името Ви, че сте била любовница на Митьо Пищова, вярно ли е?

Моля ви...Това е поредният PR на мой гръб!!! Как може да спя с този слон??? Винаги ми е харесвал като забавен и измислен герой, като „съвременния Бай Ганьо", както и самият той се определя, но аз ще се самоубия ако бъда с подобно същество. Моите уважения, човекът е болен , но това е безумие!

(Снимки:личен архив)

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.