Честито! Кланът Халваджиян се разрасна!

Честито! Кланът Халваджиян се разрасна!
19-12-2014г.
125
Лентата

Бедрос Халваджиян, познат в публичните среди като Бебо, и хореографката Александра Енева направиха Кремена и Маги Халваджиян щастливи баба и дядо. Това е и нормалното развитие на живота. Един ден, рано или късно, е хубаво да станеш горд притежател на внуче. Както и самата Кремена е написала във Фейсбук: “Безкрайно съм щастлива! Имам внук!!!! Велико е!!!”. А ние казваме: "Да ви е честитo!"

Маги също оповести прекрасната новина в социалната мрежа: ”Днес станах дядо, Кремена е баба, Бебо е татко, а Алекс е мама! Още един член на клана! Велико!".

Коментарът на Бебо във Фейсбук също не е за изпускане - “Той е тук! Появи се точно в 10:05 и каза: "Аз ще занеса пръстена в Мордор!" You have my sword, синко!”.

Наистина да е живо и здраво бебчето, че тежка задача са му отредили в живота. Още не е казал “тате”, а баща му вече го изпраща на мисия в “черната земя”. Милото момченце, големи очаквания залагат на него и то още от детското креватче. Стискаме му палци да ги оправдае с тези амбициозни родители и роднини!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.