ОБИДЕНИЯТ МАНАФ

ОБИДЕНИЯТ МАНАФ
21-12-2014г.
54
Читател

Казвам се Иван Кръстев (42) и не искам това писмо да бъде съкращавано и редактирано. Разбрах че не цензурирате авторите си което е цяло чудо, но затова ви и пиша.

Видях нещо по телевизията което успя да ме учуди, въпреки че сме привикнали на ужасиите от екрана. Видях как един як мъж се обиди на Нова телевизия че го е изкарала гадже на Азис. А то било само Пи-ар.

Видях Китаеца да се сърди че "имал дете" и за него се били говорили "глупости".

И се ядосах. Едно време, когато някой мъж живееше с някой мъж, и той претендираше че не е гей, но търсеше ползи от него (гея!), на такива им се викаха "манафи". Сега това се нарича "Пи-ар". Вярно че много неща в този живот се промениха, но сега манафите се опитват да променят думата за обслужване на взаимоизгоден принцип в хомосексуализма и го изкарват едва ли не импресарска дейност.

Вече в България на никого не му пука кое как се нарича и разбирам че писмото ми е излишно. Но най страшното е че повечето хора правят ужасни неща в живота си, а после искат да забравим. Нещо повече - крият се зад децата си. Не говорете такива неща, имам дете, изплака Китаеца.

И аз имам дете - преди години се наложи да му обясня какво вижда на първа страница в един вестник на една сергия на нашата улица. Виждаше как Китаеца целува Азис с език. И аз обясних на детето си че това също е любов.

Аз съм модерен човек. Но сега съжалявам че съм модерен. Защото аз узаконих в съзнанието на моето дете двама целуващи се мъже. А то било пиар?!

Затова днес обясних на порасналото си дете какво е МАНАФ и какво е един обиден МАНАФ.

Обиденият МАНАФ е просто безсрамен човек.

Защото не съм съгласен с Мартин Карбовски че заради детето на Китаеца трябва да мълчим за миналото на Китаеца. Пред моето дете кой мълча?! И Карбовски трябва да знае че носи вината за това мълчание - мълчанието че манафите не са пиари и николетите не са за пример. Карбовски се уплаши да каже истината , защото Китаеца грабна детето си като щит пред камерите.

Когато аз обаче бях пред дулото на вестника, който стреляше по детето ми с целуващи се мъже, аз нямах щит. Част от онова което не искахме да знаем, аз и детето ми, част от вашата истина уби нещо детско и застреля един баща. Сега се радвам че и детето на манафа ще бъде разстреляно от истината. Истината за мъжката любов, че и платената. Животът е супермаркет, Китаецо, накрая те чакат на касата и каквото си пазарувал - това плащаш.

Жалко че това писмо сигурно няма да види бял свят. И вас ви е страх да пишете честно вече.

Аз просто мисля че една група хора разстрелват държавата ни, а като им потърсиш сметка ти напомнят че заради децата трябва да мълчим и да забравим кой как ни граби.

Затова се ядосах. Но искам да ядосам и вас. Ние трябва да сме обидените, не манафите от телевизора, разбирате ли?!?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.