Мултикултурализмът ще доведе белите европейски нации до крах!

Мултикултурализмът ще доведе белите европейски нации до крах!
09-01-2015г.
89
Симона Милкова

След хаоса във Франция, разговаряме с Благовест Асенов от „Национална съпротива“. Той ви предупреждава: „ Париж скоро и във вашия град, и във вашата редакция, и във вашата бакалия…“

Очаквано ли беше, случващото се във Франция? 

Това, което става в Париж е съвсем нормално за исляма като идеология. Нещата, които искат да ни втълпят медиите за разликата между исляма и радикалния ислям са пълни глупости. Аз съм богослов, който е изучавал тази религия и като история, и като идеология, и искам да ви кажа, че ислямът е арабски национализъм, въведен като религиозна система. Самият Мохамед и първите праведни халифи, като Абу Бакр и другите, са били военачалници, те са изгорили не малко градове и са избили цели популации. Абу Бакр е успял да унищожи 60 процента от популацията на Сасанидската империя - наследникът на Персийската Империя. Самият ислям не е идеология като християнството, всъщност ислямът е доста простовата религия, няма философия вътре. До VIII, IX век той се е смятал за християнска ерес. /Например св. Йоан Дамаскин го включва сред 100-те ереси като последната от тях./  Ислямът винаги е бил налаган чрез насилие, а не доброволно и това е исторически факт. Чрез нож и огън са го налагали,  така става и днес. Самият мултикултурализъм, който беше приет от французите и се разпространява из цяла Европа от тях, сега си взема своя данък и то от самите му разпространители. Каквото посееш, това и ще пожънеш.

Ще плъзне ли „епидемията“ и на други места, ще излезе ли извън границите на Франция?

Нормално е да излезе, просто Франция бере плодовете на политиката си, това е като да вземеш нож и да се намушкаш в крака и после да викаш боли ме. Либералните медии се опитват да втълпят на народа, че единицата е виновна за това, което става. Трябва да осъзнаем, че мултикултурализмът и неолиберализмът ще доведат белите европейски нации до крах. Такъв е проблемът и с влизащите бежанци у нас, никой не знае какви са тези хора. Съвсем нормално е Ислямска държава да се опита да премести центъра на силите си на друг фронт, за да може да ангажира европейските армии не в Сирия и Египет, а в Европа, за да концентрират там контингента си, а Ислямска държава остава на място да безчинства. Това се нарича диверсия. Ислямистите де факто са загубили 3-ма бойци, а цялата армия на Франция и общественото внимание е ангажирано с това, което става в Париж. Това е гениален ход от страна на ИД, целият свят в момента говори за тях и вкарва параноя и страх в сърцата на френския народ, а и сърцето на цяла Европа, която вече ще си има едно на ум как да се отнася към исляма. Вече навсякъде се заговори за свободата на словото и как да се отнасяме към Аллах и Мохамед.

Редно ли е да си правиш шеги с религиозни водачи, да правиш карикатури с лика на Мохамед, на Аллах?

За мен като християнин – Да! За мен Аллах не е Бог. Арабите предприемат такива крайни действия по отношение на това, защото онова, в което вярват е лъжа. От лъжата се раждат фанатици. Божественото не те кара да убиваш.

А ако някой се изгаври с Христос, ние как бихме реагирали…

Съвременният свят е превърнал гаврата с християнство във индустрия, има филми, книги и бестселъри по темата. Антихристиянската риторика е модерна вече 70 години, виждали сме, че всеки, които хули християнството, го наричаме интелигентен, находчив, напредничав, виждаме на гей парадите содомити да хулят християнството, да се обличат в религиозни дрехи, виждаме кръстове да бъдат обръщани, но въпреки това християните не предприемат крайни действия.

Трябва ли да сме готови за поредния 11 септември  и в България?

У нас всичко като възможност е на лице, у нас има неконтролируем брой ислямисти.  Вицепремиерът Меглена Кунева каза, че интегрирането на подобни хора ще е номер едно кауза на нашето министерство, чухме, че най-добрата защита срещу ислямистите  била да им покажем доброта…Хората трябва да осъзнаят, че на  ислямистите трябва да се гледа като на войници, които имат ясна мисъл и цел. Европейците сме го забравили това, но ТОВА са хора, които идват от военна зона, у нас идват хора, които до вчера са рязали глави, изнасилвали са и са убивали, трябва да го имаме предвид, а ние ги вкарваме в градовете и домовете си. Ние правим това, което направиха либералите във Франция, това, което стана там,  ще стане и у нас. Нека сега всеки терористичен акт да накара неолибералите да се почувстват отговорни и да тежи на съвестта им. А ние, да не забравяме, че БХК освен ПР на циганите, вече стана и ПР на ислямския фундаментализъм, помнете, БХК подготвя българите за заколение.

 

 

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.