Може да си купите диплома за средно образование срещу 900 лв.?!

Може да си купите диплома за средно образование срещу 900 лв.?!
23-01-2015г.
523
Лентата

900 лв.

Такава е цената на диплома за средно образование у нас според проверка на Дарик  радио.

В сайта diplomiraboti.wordpress.com потребител с името emi misova е публикувал обява (и все още обявата е там), в която предлага лесно и бързо получаване на дипломи.

Журналисти от Дарик си направили експерименти и изпратили запитване за купуване на диплома. От получения отговор става ясно, че цената на дипломата за основно образование е 800 лв., а за висше зависи - от специалността и учебното заведение, което си изберем.

Продавачите на дипломи предлагат големи възможности - на всички учебни заведения в България могат да се издадат дипломи, за всички специалности с успех, който ние си избираме.

В имейла-отговор е гарантирано, че дипломите са абсолютно автентични с всички отличителни знаци, подписи и печати...

И какво излиза?

Простата аритметика ни показва, че е 10 пъти по-изгодно да си закупиш диплома от желаното училище или университет, вместо да се бъхтиш и тормозиш с години....

За завършване на желаната специалност в университет са ни необходими около 4 000 лв., само за семестриалните такси!

И защо?! След като просто можем да си закупим диплома от порядъка на 800-1 200 лв. – бързо, лесно и значително по-евтино.

Оказва се, че поговорката – който се учи, той ще сполучи, не е съвсем вярна. По-скоро – който си купи диплома, той ще сполучи и ще спести пари...

Жалка работа.  

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.