13 момчета екзекутирани, защото гледали мач!

13 момчета екзекутирани, защото гледали мач!
24-01-2015г.
19
Лентата

Кошмарът „Ислямска държава” продължава...

Джихадисти публично екзекутираха 13 тинейджъри за гледане на футболен мач...

            Младите фенове искали да гледат мач  за Азиатската Куша между Ирак и Йордания по телевизията миналата седмица, когато са били уловени от бунтовниците в иракския град Мосул (контролиран от „Ислямска държава”). Групата на тийнейджърите е екзекутирана публично с разстрел, като са използвани картечници. Преди да бъдат убити, тяхното „престъпление“ е разгласено навсякъде.

            "Телата лежат на открито и техните родители не са в състояние да ги преместят поради страх от убийство от терористичната организация", писа сайтът “RIBS”. Момчетата са убити, защото са нарушили правилата с недопустимото си желание да гледат играта.

            Няколко дни по-рано, „Ислямска държава” пусна страшен видеоклип, показващ двама мъже, които скачат от кула в Мосул. Преди изпълнението, маскиран боец, използвайки ръчно радио обяви на тълпа от зяпачи, че е осъден , защото бе признат за виновен за участие в хомосексуални действия...

Както е очевидно - терористичната организация на ислямистите става все по-уверена и по-нагла в уродливите си престъпления.

Въпросът е – какво ще направи цивилизованият свят сега?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.