Проф. Константинов: идва война с раковото образувание - „Ислямска държава“!

Проф. Константинов: идва война с раковото образувание - „Ислямска държава“!
24-01-2015г.
43
Лентата

Проф. Михаил Константинов коментира пред агенция „Фокус“ срещата на президента Росен Плевнелиев с главния секретар на НАТО Йенс Столтенберг и я определи като... знакова. Знакова за предстоящата война с „Ислямска държава“.

Взето е решение за унищожаването на това „раково заболяване“ и то вероятно ще се случи в близките  няколко месеца. В този случай България ще бъде важен плацдарм за авиацията на НАТО т.е. тук ще има интензивен трафик на бойни самолети на НАТО във връзка с предстоящата война. Знаете, че с Турция има известни проблеми. Тяхната лоялност към НАТО не е на 100% и затова България става все по-важна.” коментира проф. Константинов.

Според него именно сега България трябва да изиграе своите козове по отношение на „Ислямска държава“.
Защото тя е едно образувание, което колкото по-рано бъде изтръгнато от лицето на Земята, толкова по-добре.“

И тъй като президентът Плевнелиев заяви, че очаква актуализация на бюджета за отбрана, проф. Константинов изрази мнение, че нещата няма да се случат точно така - защото българският бюджет е прекалено малък, а армията е в жалко състояние.

От интервюто с проф. Константинов обаче стават ясни две важни неща – че сме на ръба на война и, че България ще служи за плацдарм на тази война.

Дали обаче, ние сме готови да влезем в това?! И пита ли ни някой изобщо?...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.