Обичам те, Шиши!

Обичам те, Шиши!
22-02-2015г.
314
Мария Маркова-Марчела

Прошка е.  Днес по-младите курви отиват да искат извинение от по-големите, че им ползват тротоара. Неслучайно, именно сега излезе потресаващата новина, че Николета Лозанова е на път да развали още едно семейство по пътя си към съвършенството. Семейството на не кого да е, а на КОЙ.

„Обичам те, Шиши!“ – това се твърди, че гласи смс-ът, който Цветелина Янева е прочела в телефона на мъжа си. „Мегаскандал, който е на път да взриви обществеността“ – това продават медиите ни цял ден.

Взрив! Бомба! Гнусно! Скандално!

Сега някой ще попита - защо на този свят празник аз пиша за курви?  Първо – вече е тъмно и не се брои и второ – курвите и те са хора. Много хора.  А някак си не е библейско да се делим на курви и обикновени педерасти. Затова – ще ви говоря за любов.

Най-практикуваната и мечтана професия в България е професията курва. Тротоарите се пръскат по шевовете от хора, които правят секс за пари.  Всичко живо се сношава с прасета касички и подути секс кукли.

Кой не иска да ходи с шест охрани, да кара Бентли, да е облечен за 50 000 евро и да прави любов с нещо между трол и тролей?

Кой не иска златен Ролекс, златно Ферари, златно Верту или поне златно ланче за престиж?  

И, ако приемем Шиши като една дебела, тлъста метафора, която идва като супер герой в помощ на този текст, спокойно можем да кажем, че много хора се надпреварват да са в ситуация, тежка като тази на жената на Шиши. Хора, които искат да им е леко, лесно и през кура, както й е на любовницата на Шиши. Изобщо Шиши да им е приятел, а не враг, защото от това зависи, колко точно ще боли, докато ти „фалират банката“.

Но проблемът не е в курвалъка. Сделката секс срещу храна е древна като света. Проблемът е, че медиите ни се занимават предимно с това да правят професията проститутка сладка, вкусна и щастлива. Налагат се модели на поведение, които раждат чудовища. Чудовища, които ще осерат и райската градинка на КОЙ. Защото простите и неграмотните се управляват по-лесно, но докога? 

Толкова за кръговрата на живота и за пикаенето срещу вятъра.

По-важното е, че от утре се пости – хубаво ще е да не оригате на хуй до Великден, скъпи, лачени деца на демокрацията.

Прошка е. Простете, ако грубите ми думи ви обиждат. И аз прощавам, ако сте се открили в тях.

Прощавайте и вие, Професия Проститутка, ако с нещо сме ви обидили!

Да ни бъде простено на всички и Бог да прости България!

 

 

 

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.