Колежанин е арестуван за изнасилване! Направил сцена от „50 нюанса сиво“!

Колежанин е арестуван за изнасилване! Направил сцена от „50 нюанса сиво“!
25-02-2015г.
33
Лентата

Студент е обвинен в сексуално нападение над 19-годишна жена, след като се опитва да пресъздаде сцена от „Петдесет нюанса сиво“.

Мохамед Хюсеин (19) е обвинен в завръзване и удряне на жертвата си, която му е състудентка, преди да я изнасили в неговото общежитие в Университета на Илинойс в Чикаго.

Студентът по инженерство обяснил на полицията, че е направил всичко това, защото е искал „да пресъздадат действието на сцени от филма”.

Накратко ситуацията е следната – Хюсеин и жертвата отиват в стаята му в събота следобед. Той я моли да свали всичките си дрехи освен бельото и сутиена, като тя дава съгласието си.

След това обаче - той връзва ръцете и краката й с колани, използва вратовръзка за покриване на устата й и поставя плетена шапка над очите й.

Хюсеин ударил момичето няколко пъти с колан, тя му казала да спре, защото я наранява и започнала да плаче, но момчето още по-усърдно продължило да я удря, поставил ръцете й зад гърба и я изнасилил...

След като напуска общежитието - момичето съобщава за инцидента в полицията.

Мохамед Хюсеин е арестуван от полицията на кампуса и заявява, че според него не прави нищо нередно, а просто задоволява сексуалните си фантазии, вдъхновени от филма. Адвокатът му твърди, че според него сексът е бил консенсусен.

Виждали сме всякакви мании по филми, но такова нещо май за първи път ни се случва...

И май популярният статус от Фейсбук, ще се окаже верен, а той гласи„Миналата година беше лесно с "3 метра над небето" - идваш с МОТОРА и готово, а сега с "50 нюанса сиво" трябват БЕЛЕЗНИЦИ, КАМШИЦИ, СЕЗАЛИ....“

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.