Сок от чесън или как една българка изобретила лекарство срещу рак...

Сок от чесън или как една българка изобретила лекарство срещу рак...
28-02-2015г.
428
Лентата

Българка създаде лек за рака от изцяло натурални съставки. Лекарството е тествано върху пациенти в Националната онкологична болница в София и наистина след приема му се наблюдава намаляване на раковите клетки в организма, показа репортаж на БНТ.

Всичко започва през 2002 година, когато Наташа Вълкова разбира, че страда от саркома (злокачествен рак на мускулите). Според лекарите й остават най-много 2 години живот и я поставят на химио и лъчетерапия. Предписаното лечение обаче, не подобрява състоянието на жената и тя започва да търси други начини да се излекува:

Изпаднах в шок, определено не ми се умираше, започнах да чета денонощно, да търся някакви алтернативни начини и така случайно попаднах на редица научни изследвания, че суровият чесън успешно лекува много видове рак.” – разказва Наташа.

Изучавала дълги години микробиология, отчаяната жена започва да прилага знанията си и да експериментира със съставките на чесъна.

След многократни опити най-накрая създава лекарството, което я спасява от коварната болест.

100 мл. от лечебния елексир на ден запазват Наташа Вълкова жива!

Използвах го по време на цялата лъчетерапия и на химиотерапията, даже по време на лъчетерапията прекъснах болничния си лист и се върнах на работа, а в обедната почивка ходех да ми правят лъчетерапията.”

Основната съставка на лекарствоto е спиртен извлек от суров чесън. Добавени са също и маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк. Лекът не се подлага на химична или термална обработка и по този начин съхранява всички полезни съставки на продуктите!

Наташа смята, че сокът от чесън унищожава метастазите в организма и те спират да се размножават.

И наистина, когато жената отива на преглед се доказва, че създаденият от нея лек повишава лимфоцитите, които убиват раковите клетки. Онкологът й предлага да започне масово производство на натуралния продукт, за да помогне и на други хора.

След прецизно обмисляне на възможностите за реализиране на идеята, Наташа тегли кредит и закупува машини за белене и трошене на скилидките чесън от Китай. Създава малка фабрика в с. Дебели лаг, където работят тя и дъщеря й.

За момента лекарството е разпространено в повечето аптеки и струва по-малко от 10 лв...

Чесънът е вълшебно растение, той просто е даден от природата, за да покаже на човека, че има нещо малко, нещо неугледно, което притежава огромна сила.”- споделя жената, победила страха и решила да  търси спасение от ужасната диагноза.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.