ВНИМАНИЕ: НЕЩО НАШЕНСКО!

ВНИМАНИЕ: НЕЩО НАШЕНСКО!
17-03-2015г.
46
Ангел Джамбазки

Изгледайте внимателно това видео.

http://www.dunavmost.bg/Fun/Video/14996-balgarski-teroristi-s-pokazna-ekzekutsiya

Внимателно. Вгледайте се в лицата и поведението на тези „български граждани“. И нямам предвид и не коментирам кючека, кълченето и завирането на някакви парцали, кърпи и брадви в гащите, задника и къде да е. Дивото зове, какво да го правиш. Ген. Културно наследство и племенни традиции. Като високо ценената и уважавана от тях педофилия.

Друго се чудя. Какво ли трябва да ти е в главата, за да си „играеш“ на екзекуция, която да снимаш и публикуваш, когато само на около хиляда километра от тук истински главорези, режат главите на истински живи хора. Наистина. Защото са християни, копти, кюрди, язиди, шиити.

Сега малко заглавия от бегъл прелет над днешния електронен „печат“:

  1. 30-ина роми нахлуха в училище в Петрич, за да бият адвокатски син. 
  2. Крадец с нож влачи видинчанка за косата в тъмното! 
  3. Мъжът, разкъсал далака на лекарка, продава шофьорската й книжка. 

Вгледайте се в лицата на извършителите. На тези, които нападат само момиче в гръб, с брадва. С цел грабеж. Нападат сама жена, лекар, отново в гръб, за да и строшат ребра, пръснат далак и смажат от бой. С цел грабеж. В глутница от трийсет и повече нападателя, нахлуват в училище, за да се саморазправят със седмокласник.

Епидемията от етническа, битова, скотска престъпност, извършвана от български граждани от цигански произход се превръща в пандемия. В гражданска война. Ние имаме своя български вариант на „Ислямска държава“. Обект сме на нападение. На терористична атака. В западна Европа местни „граждани“ от арабски произход нападат и убиват своите съграждани. Систематично, водени от политически подбуди.

Тук български граждани от цигански произход избиват съгражданите си с колове, лопати, брадви и кирки. Систематично. А покровителите им от хелзинкските и прочее комитети, фондации и грантови правозащитни схеми гръмогласно бранят културните им особености и традиции.

И по ирония на съдбата, тези тримата от клипа обявиха официално исканията си и политическите си претенции. Може да се каже, че обявиха на света и нас съществуването на терористичната организация „Циганска държава“.

Който разбрал, разбрал. Във война сме. Гражданска.  

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.