„Ще направя нещо и ще ме помнят завинаги“ - казал Лубиц на приятелката си!

„Ще направя нещо и ще ме помнят завинаги“ - казал Лубиц на приятелката си!
28-03-2015г.
55
Лентата

Разследванията около самолетната катастрофа във Франция текат вече дни наред. Стана ясно, че копилотът Андреас е скрил информция за свое психично заболяване. Множат се различни версии какво точно е станало и какво е накарало Лубиц да свали самолета и да убие 150 човека...

Най-новото разкритие идва от бившата приятелка на пилота. „Ще направя нещо голямо и ще ме помнят завинаги – тези мисли, тогава налудничави, той споделил пред нея, дни преди трагедията. „Когато чух за катастрофата и, че той е бил там, само си спомних за тези му думи и те бяха в главата ми като на запис" – допълва още тя. 

Прес списание “Bild” тя прави подробен портрет на пилота, за да разясни малко повече образа му за света – „По време на полетите той беше добър и открит човек. Далеч от хората той бе много благ, беше човек, имащ нужда от любов. Беше добър, много мил и сладък, подаряваше ми цветя. Винаги си говорихме с него много за работа, тогава той ставаше друг човек. Много се вълнуваше от условията, при които работехме. Недостатъчно пари, страх да не ти прекратят договора, твърде много стрес”. В интервюто приятелката на Лубиц заявява още, че са се разделили, точно, защото тя винаги е знаела за болестта му и, че той има проблеми с нея, въпреки твърдението му, че се лекува – Често, догато разговаряхме, той започваше да ми крещи. Беше ме страх. Един път дори за дълго време се беше заключил в банята. По нощите се будеше и крещеше, че падаме, имаше кошмари. Той обаче успяваше много добре да скрие от другите, какво наистина се случваше с него”.

Ужасът от тези разкрития идва от факта, че вече е 100 % ясно, че вторият пилот на разбилия се германски самолет във Франция е причинил падането на самолета умишлено, защото е имал заболяване, което е скрил от своите работодатели. Според новоткрити доказателства в деня на катастрофата мъжът е имал издаден болничен...

Друга теория на бившита му е приятелка е, че той е извършил това ужасно нещо, защото „е разбрал, че заради здравословни проблеми няма да се сбъдне голямата му мечта да работи в Lufthansa като командир на екипаж и пилот на далечни полети.”.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.