Погромът след Николета. А сега накъде?

Погромът след Николета. А сега накъде?
29-03-2015г.
87
Адриана Аврамова

Николета Лозанова, дами и господа, читатели, е... явление. И то не какво да е. Тя е фактор в днешна майка България.

В такъв я превърнаха медиите, популярните мъже, с които имаше връзки, другите, които години наред лъскаха на фотосите й, жените, които я мразят, жените, които я обичат и целият народ, който безумно много се вълнува от всяко нейно действие.

Николета буквално отрасна пред камерите, прожекторите и вниманието. От никому познатото, дори бих казала неугледно русо девойче преди десетина години, днес няма и помен. Несъвършеното момиче от конкурса на Плейбой през 2006-та година, слушащо Анелия, Бритни Спиърс и Преслава, обичащо секса на плажа и най-вече - мечтаещо да бъде ”популярна личност”, днес вече е ''съвършена'' (както сама се определя) и многоо известна.

Мечтите се сбъдвали. Облечена в скъпи дрехи, маркови обувки, със собствено предаване, стотици корици, солидна банкова сметка, Ни ЛО сбъдна за няколко години българската мечта. Българската мечта (да разясня) е като американската, но с балканско-ориенталски привкус. Целта е популярност и внимание на всяка цена.

И така, към днешна дата, ако има класация за най-влиятелни българки, Ни Ло безспорно трябва да присъства на някое челно място. 27-годишната плеймейтка е идолът на днешните млади момичета. И те имат нейните мечти. И те слушат Преслава и Анелия. И те искат да са „популярни личности”. Искат да са като Николета. Искат живота й, дрехите, парите, мъжете, вниманието...

Проблемът е следният - ако Николета имаше и голяма доза късмет да се превърне от Пепеляшка в принцеса, то на днешните несъвършени /засега/ девойки им трябва двойно повече късмет да преборят конкуренцията, да намерят спонсор и да измислят как да привлекат вниманието към себе си. Така като ги гледам на какво са способни подгласничките на Ни Ло в името на популярността, Николета чак ми става дори...леко симпатична.

 И сега, да преминем към въпросът - а след Николета какво следва?

Времената се менят. Конкуренцията е голяма. След Николета се търси  името на нейната подобаваща заместничка. Резултатът от търсенето обаче е... ПОГРОМ.

Днешните кандидат-плаймейки-псевдозвезди много харесват Николета. За тях тя е „кака Ни ЛО”. Като по-голямата успяла сестра, от която трябва да се учат и да взимат пример.

Специално внимание искам да обърна на г-ца Екатерина Дойнова. 20-годишна моделка от София и участничка в конкурса „Плеймейт”. Нейно интервю за онлайн медия обикаля из нета в последниците седмици. В него тя е по бельо, поклаща си задните части, опипва се и пуска „палаво” езиче на камерата, докато обяснява колко харесва Николета... всичко това придружено с непрестанен дебилен смях.

Въпросната девойка казва, че много харесва кака Ни ЛО и иска да е като нея. При възможност веднага ще коригира бюста си със силикон и скулите - за още по-добра прилика с идолката си. Харесва я, защото била много красива. Това било достатъчно. Представете си и тя иска да е журналистика - като Николета. А най-тъжното е, че може и да стане... като нищо да й дадат ефир, където да си показва задните, а и предните части... 

За финал, на въпрос - докъде ще стигне с провокациите, девойката отговаря: „Докрай. Докъдето е необходимо”.

Това е достатъчно, за да ви онагледя какво идва след Николета. А то е...страшно.

Вредите, които образът на Ни ЛО нанесе над българскато момиче тепърва ще ги виждаме. Това - помнете, е само началото на дъното, което са способни да предложат момичетата, борещи се за живота на кака Николета. А вината за това е само и единствено на хората, които издигнаха в пълен култ личността на Николетка.

Тоест, чувствайте се и вие отговорни, че с вашата любов или омраза към Лозанова, днес и занапред ще се радвате на все повече момичета като Екатерина. Като Мис Джуки. Като Мис дупе, Мис силикон и всякакви подобни драпащи за слава момичета.

Разбира се, на Николета едва ли й пука, напротив, може би дори е поласкана от фенките си, макар че наскоро ги нарече...”жаби”. Все пак,  г-жа Лозанова вече е „стилна” и „класна” дама и майка, и е много далеч от някогашната си кариера на плеймейтка. Вече е и ТВ водеща. И си има цяла армия от поддръжнички. Все такива нелепи сладурани като Екатерина Дойнова, готови на всичко, за да се появят на вашите телевизори.

Както и да е. Не се тревожете. Николета и да залезе (ако и позволите), друга ще я наследи. Някоя подобрена версия, по-скандална, по-перверзна, по-глупава, по-изкуствена – точно, както ги харесвате и, каквито ги направихте.

С такива момичета и такъв идол... се питам колко дълбоко е дъното и дали има достатъчно място за всичките в него???

S.O.S !!!!!!

(линк към част от интервюто на Екатерина Дойнова, която може да видите с микрофон върху полуголите й задни части...):

http://gospodari.com/%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D1%81-%22%D0%B3%D0%B0%D1%84%22-%D0%B2-%D0%B5%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-video60797.html)

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.