С какво ще ни свързват по света? Вероятно с диващината – кон с каруца тегли Лада!

С какво ще ни свързват по света? Вероятно с диващината – кон с каруца тегли Лада!
29-03-2015г.
57
Лентата

Поредна дивашка проява стана хит в мрежата, като този път славата й не остава само на наша територия. Клипче, публикувано още миналата година във Vbox7 взриви социалните мрежи и в Турция.

На него се вижда как цигани мерят силата на клетото животно срещу тази на руската машина, като през цялото време изсипват обилно количество псувни и ругатни.

Жестокостта към животно е онова, което "подпалва" турските сайтове след публикация във Фейсбук в страницата на турска информационна агенция, като това предизивка лавина от коментари на възмутени потребители.

Според публикацията, действието се развива през 2014 г. Клипчето е качено във Vбox7 на 1 декември 2014 г. В него млад мъж от ромски произход и негови приятели се забавляват като мерят силата на теглене на кон и старо руско возило ( Лада ). Ясно се чува подвикванията и псувните на български.

Номерата на ладата не се виждат и затова не може да се прецени в коя част на България е заснет клипа. Двубоят продължава близо минута и в крайна сметка едната конска сила побеждава возилото, което е с цели 64 конски сили.

Лошото е, че такива меко казано плебейски изпълнения се разпространяват като мълния из света и се записват на наше име. Българско. Така че – не се чудете, ако чужденците се мръщят, когато споменете, че вие идвате „от България”.

Клипчето може да видите на този линк: http://vbox7.com/play:349ef13258

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.