След по-малко от век мюсюлманите ще бъдат повече от християните! Как?

След по-малко от век мюсюлманите ще бъдат повече от християните! Как?
03-04-2015г.
39
Лентата

Ново изследване доказа, че най-големият ни страх ще се сбъдне само след няколко десетки години. Резултатите на американския изследователски център Pew показват, че през 2070 г. мюсюлманите в света ще станат, колкото християните, като на двете световни религии ще се изповядват средно от  около 32% процента от световното население.
Според учените, в няколко държави християните ще станат малцинство, в сравнение с мюсюлманите. Очакванията са за Великобритания, Австралия, Босна и Херцеговина, Македония, Франция, Нидерландия и Нова Зеландия. В Индия пък ислямът ще се превърне във водеща религия.

Ислямът е най-бързо разрастващата се религия и през 2100 г. се очаква окончателно да надделее над християнството, поне според изследването.

Според нас, обаче, може да се случи и по-скоро. Как?

Разкрива ни го заловен джихадист от редиците на „Ислямска държава”, който в интервю за Rudaw Media Network разказва за целите на организацията. Джихадистът уточнява, че всъщност целта е само една – налагане на тотален Ислямски халифат. „Организацията искаше да създаде основите на „Ислямска държава”, която да обхване целия свят. Те искат да контролират целия свят. Да изтрият от земята неверниците, християните и да създадат Ислямска държава. Един единствен Ислямски халифат.

Амир Ахмед Али споделя още за принудителното си влизане в „Ислямска държава“, макар че преди това доброволно е постъпил в редиците на противниците - Свободната сирийска армия.  По думите му, те са му промили мозъка, но изглежда е повече от успешно, защото Али нарича всички немюсюлмани „неверници“, които трябва да влязат в правия път.

„Смятаме, че те трябва да приемат исляма. Независимо дали искат, или не.“ Военният казва също, че всички участници в „Ислямска държава“ са принудени да изпълняват заповедите да убиват неверниците, иначе те самите ще бъдат убити. „Убихме много от тях. Много. Искахме да завладеем техните територии. Всички трябва да станат мюсюлмани, Кюрдите и останалите.“
Труден за проумяване е начинът, по който хората биват манипулирани и убеждавани да убиват невинни в името на Аллах. Тези мюсюлмани вярват, че ако загинат за своя бог, ще отидат в рая, където ще ги чакат 72 девици. Посвещават се на идеята за безапелационното налагане на исляма, дори това да се постига с цената на хиляди човешки животи, включително и на техните собствени. С такива категорични методи и схващания от страна на мюсюлманите, напълно логично е те да станат мнозинство и то  скоро...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.