Пребий някого с камъни до смърт, плати 1000 лева!

Пребий някого с камъни до смърт, плати 1000 лева!
07-04-2015г.
39
Станислава Шумарова

Натъкнах се на тази снимка,  която говори много повече от всички изписани думи. По нея може да се разчете болката по време и след извършването на жестокото деяние.

Да пребиеш някого почти до смърт и то с камъни! Какъв трябва да си? Колко от първите 7 годинки трябва да ти липсват или сигурно и теб са те били до кръв като животно?...

Дори ми е трудно да оставя това сравнение в текста, защото никое живо същество не заслужава подобно отношение. В какво общество живеем?!

Демократично - да ни изкъртят от бой, да ни ограбят до последната стотинка, която дрънка в джоба ни, да изнасилват децата ни, да ги натъпкват в куфар, а течението на реката ще свърши работата на Чистача.

Нормално ли е, мили хора, питам аз – да стоим и да гледаме всяка вечер зверствата по Новините и просто да отвръщаме поглед настрани, докато свърши 1-минутният репортаж в очакване да изтече по ефира, а с него сякаш ще се измете и цялата размирисала се история...

Какво ни става? Да не би да сме привикнали към всички ЛОШИ новини, които се разпространяват в медийното пространство? Вече добре знаем правилото, че лошата новина продава, а добрата е само една усмивка в дневния ред на медиите. Крайно време е да спрем да цъкаме с език само пред екраните си, а да нададем глас, да помогнем с каквото можем на нуждаещите се от подлезите, а не да участваме в формати „Женени от пръв поглед”...

И да не оставяме безнаказано да ни пребиват и да си правят гавра с нас, а впоследствие престъпниците да плащат мижитурната глоба от 1000 лв, които едва ли някога ще влязат в БГ хазната.

В конкретния случай пребитото лице от снимката също си има име и той е личност като всички нас. Георги Иванов става жертва на побой от страна на цигани, в резултата на това получава черепно-мозъчна травма. Голямо блъскане ще да е било по бялата му главица...

Сигурно не са я харесали братята роми и са решили да я префасонират. Побойниците обаче не спират само с тази жестокост... Индиректно нанасят и емоционални щети на майката на Георги. При вида на окървавения си син майката на Георги... се разболява, а скоро дали от гледката или от болестта, тя умира. Георги остава САМ и травмиран.

За сетен път задавам този простичък на пръв поглед въпрос – КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА??? КЪДЕ СТЕ, 240 КЛОНИНГИ, които всеки мандат се опитвате да направите нещо и уж то да е към по-добро.

Хахахахаха, даже дупките по пътищата не можете да поправите, какво остава за качеството на мизерния ни човешки живот.

В тази връзка следащият път, когато отида да си плащам данъка на колата, мисля да им дам половината сума, а с другата пред очите им да закупя необходимите материали и да запълня траповете по малката уличка пред нас.

Но да се върнем на човещината, която се очаква да проявят в подобен момент Силните на деня, а те, най-вероятно, даже и не са запознати с горния казус, чието действие се развива през 2010, но едва днес, 5 години по-късно, циганите, пребили Георги с камъни са НАКАЗАНИ с парична глоба в размер на 1000 лева.

Фактите говорят сами за себе си! Моите изводи са излишни! Направете си ги Вие...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.