СЕКС ТАБУТАТА, КОИТО НЕ ВАЖАТ ЗА МЛАДИТЕ

СЕКС ТАБУТАТА, КОИТО НЕ ВАЖАТ ЗА МЛАДИТЕ
15-04-2015г.
176
Адриана Аврамова

Звъни ми онзи ден баба ми по телефона с думите: „Хайде, де, кажи какво става с гаджетата, нямаш ли си приятел? Аз на 20 години деца гледах, няма време ...”

Опитах се да й обясня, че в днешно време ”модата” сред младите далеч не е да се обвързват и да раждат дечица. Опитах се и деликатно да й кажа мнението ми, че масово днешните мъже и момченца са боклуци-закърмени, отгледани и научени да бъдат такива, а повечето момичета- курви с претенции за „класни жени”. Всичко това - за да разбере защо младите днес са необвързани.

След като затворих телефона сериозно се замислих върху думите си. Мамка му -това не беше от онези заучени отговори на досадни въпроси, беше си истината.

Интересите на днешните момчета обобщено стигат до „Курви, бело и Красно село” (както може да прочетете на доста жилищни блокове из София), а на подрастващите девойки варират между отчаяната нужда за внимание от страна на момченцата, гримове парцали и сентенции от песните на... Джена. Или Андреа. Все тая.

Та разбирате ли колко е трудно в тинята да намериш нещо чисто... невъзможно е.

И в този ред на мисли, ровейки се във Фейсбук, в поредната страница с благозвучното заглавие „Малките курви” се замислих колко се е извратил животът на младите хора. В частност, и на все още непълнолетните такива ДЕЦА.

Знаете ли, че за хората на  възраст да кажем 40 години все още има много табута в секса. Неща, които не са правили, не биха направили или, които им се иска да направят, ама няма с кого. Същите така наречени табута за тези хора са съвсем нормални неща за техните деца в тийнейджърска възраст.

Парадоксално е, че едно момче на възраст около 18 години вече е надминал бройката жени на баща си. Както и, че едно момиче на около 15-16 има вече по някой друг нелегален аборт. Просто примери - реални, от живота.

И друго ще ви кажа - за секса между младите, за модата в секса и за ПРАВИЛАТА. И после се замислете защо едно цяло поколение масово е със статус „необвързан”.

Първо правило - целувките са демоде. Едно време четяхме тийнкнижки с уроци по целуване, но се оказва, че в днешно време те са напълно излишни, тъй като този тип орални ласки вече не са на мода. Такива работи като целуване, прегръщане Н Я М А. Пък и защо да има, след като щом се изчукат единият си събира дрешките и дим да го няма. Вместо целуването, на мода е духането.

Второ правило – БЕЗ презервативи. Да си знаете, ако невръстната ви щерка забременее едва ли презервативът се е скъсал, просто не са ползвали такъв. На днешните момчета масово не им е комфортно, видите ли, да взимат предпазни мерки, а и какво им пука - няма те да раждат.

Трето правило- гълтане. То се отнася за момичетата, ако, разбира се, искат да бъдат търсени и да задоволят претенциите на секс партньора си, трябва да са готови и за финала, в който ще чуят думите „Отвори хубаво устичката”, вероятно чути от някой порно филм и побългарени. Та, така нареченото „гълтане” е фикс идея на повечето мъже /както ще разберете, ако хвърлите едно око и на някой друг женски сайт/, НО разликата е в това, че днес това си е задължително умение на девойките, иначе им се лепва етикет „не става”.

Четвърто правило - анален секс. Мда. Няма как - трябва си. Ако преди години аналният секс е бил табу, за него не се е говорило, а още по-рядко се е практикувало, днес той е част от волната секс програма на младите. Няма нищо по-нормално от аналния секс - както би казала Наталия Кобилкина. Пръст, два, три, четири, главичката и сте готови /цитирам ви неин видео урок по темата/.

Пето правило - секс на обществени места. Понеже се затопля, ако видите млади хора да се оправят в някоя градинка, парк, училищна тоалетна, на брега на морето, зад някоя дискотека, не се впечатлявайте - това е нещо съвсем нормално. Лятото си е направо като разплодителен сезон, либидото се вдига и, когато мама и тате са си вкъщи, младите търсят ... алтернативи. Без срам. Без табута.

Шесто правило - то е най-обобщено. И е правило на ... напредналите. В него влизат свършването на лицето (защото на другите места не било яко, разбирате ли), груповите изпълнения стил- 2 момичета и едно момче или 2 момчета и едно момиче, шамари и разни други неща, които ще ви ги спестя, че ми става неудобно.

Та, защо ви разказам това. Първо - защото не е нормално да не ви пука как се ЧУКАТ децата ви, а най- болезненото е, че вероятно го правят много по-умело и опитно и от самите Вас, уважаеми родители.

Второ, за за видите огромната бариера между поколенията. Както и тоталната деградация за сметката на едното „ебане”.

Трето, за да разберете, че модата МОДЕЛИРА хората, вкусовете и навиците им.

Четвърто - за да си спестите въпроса „ама защо нямаш гадже” към някой млад човек.

И пето - за да се замислите в тая прохладна априлска вечер - кой е ВИНОВЕН. Жокер. Не е порното. Не е училището. Не е чалгата. 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.