Чай от глухарче побеждава ракови клетки за 48 часа ?!

Чай от глухарче побеждава ракови клетки за 48 часа ?!
26-04-2015г.
87
Лентата

Неочаквано добра новина -  глухарчето, което расте навсякъде около нас притежава „вълшебни“ свойства.

Има теория, че само за 48 часа, чаят от това растение може да се справи с клетките на рака!
Лечебните свойства на глухарчето са били познати още на нашите баби. Те са правили сиропи от цветчета му с най-различни оздравителни цели.

Глухарчето има диуретични свойства, стимулира секрецията на жлъчката, чисти черния дроб, помага при алергии и намалява холестерола. То съдържа много важни витамини и минерали, като витамин В6, тиамин, рибофлавин, витамин С, желязо, калций, калий, фолиева киселина и магнезий.

Със сигурност, обаче, възрастните хора не са подозирали, че коренът му може да се справи и с една от най-коварните болести.  

Според учени - коренът на растението убива напълно раковите клетки. Ето и случай, за който се смята, че доказва лечебни свойства на глухарчето:

Джон Ди Карло е на 72 години, когато се разболява от рак. Въпреки агресивните химиотерапии и усилията на лекарите, ракът прогресира. Медиците не дават надежда, че Джон ще оживее. Като последен и отчаян опит той започва да пие чай от корен на глухарче. Само след няколко месеца, мъжът се изправя на крака и побеждава болестта...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.