Проститутка призна, че е убила шеф на Google!

Проститутка призна, че е убила шеф на Google!
20-05-2015г.
25
Лентата

Проститутката Алексис Тикълман се призна за виновна за убийство по непредпазливост на изпълнителния директор на Google - Тимъти Хейс.

Алексис е инжектирала свръхдоза на инженера и го е оставила да умре...

През ноември изпълнителният директор на Google Форест Хейс (51) бе намерен мъртъв на яхтата си. Оказа се, че дамата е дрогирала мъжа, който е баща на 5 деца, с хероин и го е оставила да умре.  

След като той паднал на пода, тя дори няколко пъти прескочила тялото, докато събирала скъпи вещи от яхтата му, споделиха полицаи пред New York Post.

„Видеото показва как Тикълман на няколко пъти прескочи тялото на жертвата, докато го обираше. По едно време тя стъпи върху него и спокойно си допи виното. После напусна яхтата и премести тялото, така че да не се вижда отвън”, каза полицай пред медията.

Тикълман бе арестувана почти веднага, като бе обвинена в убийство и притежание на хероин.

Полицията я е идентифицирала, благодарение на записа от камерата за наблюдение и е открила нейни отпечатъци по чашата с вино. След това органите на реда проследили жената до дома ѝ във Фолсом, където тя живее с родителите си. Тя бе арестувана на 4 юли в хотел в Санта Круз.

Проститутката се срещнала с Хейс чрез сайта Seeking Arrangement. Дамата се е виждала няколко пъти с Форест преди да я заведе на яхтата си. От Фейсбук профила на жената се разбира, че е завършила специалност „Журналистика”, ходила е на ралзични конкурси по красота, а самата тя се орпеделя като гримьорка.

Това е линк към видето, съдържащо признанията на проститутката: https://www.youtube.com/watch?v=tDaC8KMjt6E

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.