Българи, изпратете тази снимка до...

Българи, изпратете тази снимка до...
01-06-2015г.
129
Ангел Джамбазки

На Черешова Задушница, циганите от кв. Кремиковци нападнаха, набиха и ограбиха 82 годишния свещеник отец Георги от църквата в Марчево. Това е след като обитателите на гетото публично хленчиха по всички телевизори и искаха „преговори” и „мир”.

Това нападение бе още по-дръзко, още по-противообществено, още по-антисоциално, от сбиването на площада, заради мазните цигански маанета. Защото в случая тълпа „деца“ (при положение, че там възрастта за родителство, според традицията е 12-13 години, лице на 14-15 далеч не е „дете“), според обитателите на катуна напада, поваля на земята и ограбва 82 годишен свещеник, имал неблагоразумието да им даде храна. В църквата. На Черешова Задушница.

Това се случи по-малко от седмица, след както в цялата държава куцо, кьораво и сакато научи, че в България има община Гърмен, в която има политически покровителстван цигански катун, наречен Кремиковци, чиито обитатели пребиха местни хора, заради забележка. След което местните хора тръгнаха да искат сметка и цялата държава се събра в Гърмен да пази незаконните цигани в незаконния им катун.  

 

Три дни по-късно, под носа и в присъствието на вътрешния министър и заместник министър-председател, под носа на жандармерията, под носа на цялата държава, която се събра в кв. "Кремиковци" – РИОКОЗ, РДНСК, всички социални и образователни служби, всички инспекторати установи следното: 1-во ¾ от постройките в катуна са незаконни, 2-ро никой там не учи и не работи нищо, 3-то един кмет от едно ДПС е откраднал едни европари и твърди, че катунът е бизнес-парк, 4-то че това е констатирано още преди 4 години и е била издадена заповед за премахване на незаконните постройки и 5-то, че държавната власт не смята да прави нищо. Защото не иска, разбира се.

Днес, по повод 1 юни Зоологическата градина обяви свободен вход за деца.

Чудесна идея. Докато не се появи значителна тълпи цигани, която нахлу в Зоологическата градина в София, прескачайки огради и трошейки билетните устройства за стотици хиляди левове на входовете, а след това замеряха с камъни и дърве, ръчкаха с пръчки и клечки клетите животни. Всичко това, съпроводено с варварски крясъци, писъци, викове, псувни и прочее характерни за „етноса“ модели на поведение.

А тази снимка (от колажа) е за утре. По повод 2-ри юни, ден на Ботев и на всички загинали за Освобождението, Обединението и Отбраната на Отечеството.

По този повод нашите съграждани от цигански произход ни изпращат своите специални поздрави.

Изпращат ни ярка демонстрация на своето отношение към нас и към нашите национални светини. Показват ни какво мислят за нас, които смятат за длъжни да им изплащаме пожизнена издръжка за това, че са се родили цигани.

Ето това е отношението им към нас българите.

Честит 2-ри юни!

Три случки, три картини, един ясен извод. Всеки българин, който погледне тази снимка, трябва да направи своя избор.

Изпратих тази снимка в прокуратурата, макар че резултатът ми е повече от ясен. Постановлението на прокурора ще бъде „Отказва да образува производство поради….“ Другото можете да си го добавите. Нищо, поне ще му знам името.

Изпратете заедно с мен тази снимка насам-натам.

Изпратете я на министър-председателя Борисов, напоследък често е активен във Фб. Изпратете я на министър Бъчварова. На Председателя на Народното Събрание. На Президента. На страниците в социалните мрежи на „Дневник“, „Капитал“, „Mediapool“, „ClubZ“, „Дойче веле“. На Иван Бедров, на Георги Коритаров, на Красимир Кънев (що ми се губи напоследък тоз рицар на циганозащитния образ?), на Андреев, на Дайнов, на БХК, на Отворено общество, на „Фондация тоя-за оня и третия за петия“. И всички заедно в защита на циганизацията и на катуна.

На цялото циганозащитно войнство. На всички, които яростно бранят гетото. Бранят катуна. Бранят със зъби и нокти незаконните постройки в незаконните катуни. Бранят циганското беззаконие. Бранят двойния стандарт. Бранят неравенството. Лесно ще ги познаете – по статиите, мненията, анализите, блоговете.

Изпратете ги за „сведение“ и на Негово превъзходителство, посланика на Френската република, Ксавие Лапер дьо Кабан. На колегата ми Моника Маковей. И двамата се превърнаха в своеобразна извънсъдебна инстанция относно страстите нашенски. Заради немощта и импотентността на нашата политическа и съдебна система, не за друго.

Честитете на гореизброените успеха. Честитете им победата. Усилията им дават плод. Тази снимка е техният успех.

А на нас – на нас остава едно. Да браним Отечеството си. Природата и политиката не търпят празни пространства. Когато има отказ от правосъдие, когато има политически мотивирана и покровителствана, етническа циганска престъпност, когато има двоен стандарт, когато няма върховенство на закона, когато багери не събарят незаконни постройки, събаря ги артилерия. Историята го показва. 

БЕЛ.РЕД.: ТУК МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ОРИГИНАЛНО НАМЕРЕНАТА СНИМКА В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА:

https://www.facebook.com/190311954354955/photos/a.633676453351834.1073741832.190311954354955/983610338358442/?type=1&theater

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.