БАБОГЕДОН – гласуващите за Ленин пощуряха

БАБОГЕДОН – гласуващите за Ленин пощуряха
18-06-2015г.
56
Васко Громков

80-годишната баба Рангелова от Пловдив грабна кухненския нож и за малко да се превърне в нов тип САНИРАЩ убиец, като се опита да претрепе алпинист, работещ по изолацията на апартамент на шестия етаж в блок.

Борбените Рангелови (дядото е на 86) решили, че съседите им Гълъбови, ще им бъгнат „ромеожулиетовския” балкон с модното си саниране и бабата-килър атакувала с нинджа-похват младия работник, висящ на въжето. За щастие, не успяла да довърши докрай зловещата си мисия.

От месеци внимателно наблюдавам ескалиращата агресия на изтрещелите бабички. Повтарям БАБИЧКИ, защото дядовците са кротки, поне на обществени места.

Представителките на българския Бабогедон са бързи, отмъстителни, подли и хладнокръвни. Те вилнеят основно в градския транспорт и хранителните магазини. Маскирани зад преклонната си възраст и въоръжени до зъби с платнени чанти, бастуни и протези, ловуват и се бият просто за спорта. При тях завладяването на маломерна територия или намален продукт в промоция, е мисията на оставащия им живот.

Книгите за партизани, прочетени в миналото, са превърнали болшинството от българските баби в кръвожадни „грани-амазонки”, воюващи срещу прогреса на цивилизацията.

За 500-метров превоз с трамвай, те газят крака и чупят ребра, за да се докопат до единственото свободно място. Бият се помежду си за него. А, ако там седи младеж, го гледат с погледа на паметника на Цар Самуил, докато не му разтопят очните ябълки.

Привличат ги помещения и обществени сгради, ползващи климатици.

През зимата, за да се топлят безплатно, а през лятото, за да се разхлаждат. При опит да бъдат любезно прогонени от хипермаркет или сладкарница, агресията се отключва и футболните ултраси, започват да ви се струват, като примерни чавдарчета.

Пазете се, хора! 80-90-годишна баба изобщо не се плаши от доживотен затвор. Бъдете сигурни в това! Ще ви направи на лютеница и ще се оглежда за още „материал” после ...

В навечерието на избори, бабогедонките тотално освирепяват. Непримирили се с факта, че Бойко е заменил Ленин в листите им, те грабват кухненските ножове, за да бранят своя кирлив балкон от нашествениците алпинисти-саНьори.

Свирепата баба Рангелова е само началото.

БАБОГЕДОН почти настъпи по тези земи.

Покайте се грешници!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.