У нас идва човекът, който препоръча българите да спрат да сервират кафе на Острова!

У нас идва човекът, който препоръча българите да спрат да сервират кафе на Острова!
24-06-2015г.
54
Лентата

Утре, за ден у нас пристига Пол Нутъл - човекът, който препоръча българите да спрат да сервират кафета на Острова и да намерят начин да изградят отново държавата си.

Най-младия евродепутат от Британската партия на независимостта и член на европарламентарната група (Европа за свобода и директна демокрация) ще бъде в София, за да се изправи срещу партокрацията и да разкаже за излизането на Великобритания от ЕС.

ЕСДД е групата, която се опълчи на евробюрокрацията с енергията на Бепе Грило и неговото Движение 5 звезди в Италия, който е пример за прилагане на директната демокрация на практика и вече диша във врата на Матео Ренци.

Това е същата еврогрупа, която ще промени ЕС или ще го закрие... А Нутъл е човекът, дясна ръка на Фарадж и негов заместник, който заедно с хората на Бепе разклащат основите на самодоволния партократичен апарат в Европа.

Тези хора не са професионални политици, а обикновени граждани, които държат да служат, а не обслужват – явление, на което се нагледахме вече...

Припмняме, че нашите „представители“ настръхнаха след изявлението на Нутъл, че българите трябва да намерят начин да изграждат държавата си вместо да сервират кафета в чужбина.

Заедно с Лор Ферари, която ще придружава Нутъл в тази визита, предлагат нови стълбове на европейското сътрудничество, които според тях няма да позволят угояването на едни за сметка на други страни в ЕС да продължава.

Като резултат от тази евро платформа, в България се появи партньор, движение, наречено Българско сдружение за директна демокрация, което държи да отсява най-доброто от исландския модел, скандинавските демокрации и новите прогресивни движения в Южна Европа.

Това посещение носи заявката да е втори звучен шамар за управляващите слуги на ЕНП/ПЕС след Моника Маковей - това и други провокативни послания ще отправи Нутъл при гостуването си.

Пресконференцията ще бъде по темата „Нов модел за Европа. Brexit. “ (София, 25 Юни, 2015, Дом на Архитектите, ул. Кракра 11);

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.