Багата – един на милион? Американците със супер видео за Благой Иванов!

Багата – един на милион? Американците със супер видео за Благой Иванов!
03-07-2015г.
59
Лентата

България отново влезе в полезрението на световните медии, общество и социални мрежи, но този път с нещо хубаво.

Организаторите на веригата турнири “Белатор” посветиха (през 2014-та) страхотно видео на нашия ММА боец, в което ясно личи уважението на всички към българина. И, което не спира да се споделя в мрежата.

Във видеото е разказана историята на Благой Иванов. Как e започнал, как е изумил света с победите си и как бързо се е наредил сред топ имената в бойното самбо.

Разбира се, няма как да се подмине и личната драма на българския спортист и инцидента преди години в български клуб. Тогава Багата бе наръган смъртоносно и лекарите не даваха никакви надежда. Поместена е и информация с кадри след инцидента, как Багата се възстановява и не поzволява това да го сломи.

“Докторите ми казаха, че след такава травма оцелява само един на милион. Значи аз съм един на милион. Знам какво трябва да направя в този живот. Ще стана световен шампион, нищо не може да ме спре”, споделя Благой.

В началото на юни тази година Благой Иванов спечели, може би една от най-важните си битки на професионалния ринг, а именно титлата на американската организация WSOF, където Багата се изправи срещу канадеца Smealinho Rama в битка в тежка категория за титлата. 

(Видеото може да видите тук: http://vbox7.com/play:m8b7adb17f)

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.