Д-р Хамер и откритията му за рака! Защо конвенционалната медицина му се опълчи?...

Д-р Хамер и откритията му за рака! Защо конвенционалната медицина му се опълчи?...
04-07-2015г.
140
Лентата

Д-р Хамер нашумя доста заради раковата си терапия, но и стана обект на много атаки. Срещу него валят съдебните процеси, с които защитниците на конвенционалната медицина го атакуват.

Но дори прокурорът по делото се вижда принуден да признае, че след 4-5 години 6000 от 6500 пациенти предимно в напреднал стадий на рак са все още живи... Това е над 90% – почти пълната противоположност на резултатите, които могат да бъдат очаквани след конвенционално лечение на рак в напреднал стадий.

Всъщност д-р Хамер започва своите изследвания върху рака, след като самият той развива рак на тестисите. Случайно или не, това се случва малко след трагичната смърт на 17-годишния му син Дирк, който е прострелян по време на ваканция в Средиземноморието. Тогава той си задава въпроса, дали смъртта на сина му е била причината за болестта.

Впоследствие, проучва и документира над 15 хиляди случая на рак и при всичките намира следните характеристики, които кръщава „Железните правила на рака“:

Първо правило:

 Всеки рак и свързано с него заболяване започва като СДХ или Синдром на Дирк Хамер – тежко, силно драматично и изолиращо „конфликтно-шоково“ изживяване. То се проявява едновременно на трите нива – психика, мозък и органи.

С други думи докторът смята, че физическо събитие може да породи биологически „конфликт-шок“. Той обаче се проявява във видима физическа трансформация в мозъка и води до измерими промени в нервно-физическите параметри и до развитие на ракови образувания, язви, некрози и функционални нарушения в определени органи в тялото.

Второ правило:

Естеството на психическия конфликт определя мястото на фокуса или Огнището на Хамер в мозъка и онова на рака в органа.

Трето правило:

Протичането на конфликта определя развитието на Огнището на Хамер в мозъка и това на рака в органа.

Според д-р Хамер силните емоции увреждат мозъка

В момента на конфликт и шок възниква късо съединение, фокус на активност в определено място в мозъка. Ако конфликтът по-късно бъде разрешен, този образ се променя, развива се оток и накрая остава само белег.

Тези мозъчни лезии са толкова специфични и прецизно разположени, че д-р Хамер с удивителна точност диагностира болестите само по КТ на мозъка на пациента.

Освен това той демонстрира, че в момента на възникване на концентричните кръгове в мозъка и КТ на засегнатия орган може да покаже такава концентрична лезия.

Хамер смята, че връзката между ключовите емоционални шокови събития, засяганите мозъчни зони и свързаните с тях органи се е развила като адаптация в еволюцията на човека от сходни програми в животинския свят.

Когато неочаквано изпитаме емоционално страдание, се пуска в ход аварийна коригираща програма – биологична програма за конфликт, имаща за цел да върне индивида към нормалното му състояние. Такива програми могат даже да обхващат цели семейства или други групи.

Източник: lechiteli.bg

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.