У нас: Гол турист = евтин чадър?

У нас: Гол турист = евтин чадър?
05-07-2015г.
28
Лентата

Нов хит по морето - туристи хвърлят банските, за да се сдобият с евтин чадър и шезлонг на морския бряг.

Оказва се, че тази така невинна екстра е доста по-изгодна в зоната за нудисти в северната част на „Златни пясъци”. Гостите на плажа „Панорама”, който е изцяло нудистки, плащат по 5 лв. за чадър. Толкова струва и наемането на шезлонг.

В. „Телеграф“ обаче ни съобщават, че малко по на юг, където летовниците ходят с бански, цената на тези удоволствия скача на 16 лв. - по 8 за чадър и шезлонг.

Друг факт за нудизма на Златните е, че около 200 нудисти събират тен край известния курорт в началото на сезона, а в разгара на лятото винаги е препълнено. „Дано и тази година е така”, коментира Галин Герчев, който е председател на Българската натуристка федерация. "Панорама" е единственият плаж на организацията, устроен и направен по европейските стандарти за нудизъм.

Какво означава това? Той е охраняем, разполага с бар, душове и тоалетни - екстри, които липсват на повечето закътани места за голи туристи по родното Черноморие. Тук редовно се организират не само дневни забавления, но и вечерни нуди партита.

Оказва се, че сред гостите има много варненци, както и натуралисти от Слънчев бряг, София, Бургас, чужденци от Русия, Македония, Франция и Германия.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.