Мобилно приложение организира срещи за домашни любимци?

Мобилно приложение организира срещи за домашни любимци?
06-07-2015г.
16
Лентата

Динамичният свят, в който живеем ни изненадва все повече. Пример за това е приложението DOGLAR, което свързва собственици на домашни кучета.

Основната му цел е потребителят лесно и бързо да подбира по различни критерии (като порода и възраст) други кучета, с които да среща своя любимец.

DOGLAR изгражда общност от хора, споделящи страстта към четириногите и им помага да създават повече и по-забавни споделени моменти. Интуитивният дизайн предоставя възможност потребителят да се запознае добре с отсрещния човек и неговия любимец, а логиката на мобилното приложение е в контакт да влизат само хора, които са показали взаимен интерес.

Приложението скоро ще бъде активно и в България.

Освен да свързва стопаните, мисия на DOGLAR е и да им помага с отглеждането на техния любимец с полезни съвети, препоръки за заведения и други места с позволен достъп на кучета, както и с активна работа по различни социални каузи.
Потребителите, заявили поканата си в рамките на следващите три седмици на адрес www.doglar.me ще имат статус на superusers, което им дава безплатен достъп до специални функционалности в крайната версия.
 

Източник: Вестник „24 часа“

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.