Съседи изхвърлили мъж през прозореца в кв. Люлин!

Съседи изхвърлили мъж през прозореца в кв. Люлин!
06-07-2015г.
57
Лентата

33-годишният Жан Тодоров твърди, че е зверски пребит от съседите си в столичния квартал „Люлин”. Пред Нова телевизия Жан разказа, че е бил душен и изхвърлен през прозорец на блока, в който живее неговото семейство и това на нападателите му. В момента той е в „Пирогов“, след като лекарите се борили 3 часа за живота му.

Скандалът се разразил в събота вечерта, когато семейството на Жан празнувало рожден ден на по-малкото дете. Около 21:30 часа Жан отишъл да изпрати последните гости до паркинга. 15 минути по-късно се върнал, облян в кръв.

„Просто минах покрай тях, вратата на автомобила им беше отворена и по-трудно се минаваше, притворих я съвсем леко и, докато чаках асансьора дойдоха. Единият влезе с мен в асансьора, удари ме няколко пъти. На етажа, на който аз живея, се опитах да повикам съседи за помощ, но той понеже физически е доста по-голям от мен, просто ме бутна по стълбите. Блъскаше ме и накрая ме бутна във витрината на вратата”, споделя Тодоров пред Нова телевизия.

Мъжете, за които Жан говори, са баща и син, живеещи в същия блок.

Те твърдят, че Жан ги е предизвикал, след като е треснал силно вратата на автомобила и им направил забележка за неправилно паркиране пред блока, с което затрудняват преминаването.

Двамата отричат да са блъснали Жан през прозореца, а казват, че той всъщност сам си е нарязал вените. Съпругата на единия задържан и майка на другия – Емилия Христова, казва, че синът й също е ранен, защото Жан е бил пиян и го ударил с бутилка в главата.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.