Български проститутки продават екстази в Брюксел...

Български проститутки продават екстази в Брюксел...
06-07-2015г.
120
Лентата

Полицията в Брюксел разкрила канал за внос на екстази от България, продавани от български проститутки. Това съобщиха местни медии от Брюксел.

Сигналът е подаден от жена, която е малтретирана от съпруга си дълги години. Нейният съпруг, 45-годишният М.К., е посредник при разпространението на наркотиците. Двамата живеят в белгийската столица, имат три деца и официално мъжът е зает в строителството.

Жалбоподателката твърди, че е жертва на домашно насилие от 1999 г. насам, но досега не смеела да каже на никого. Когато подала сигнала, тя настояла следствието да се води по анонимен сигнал от съображения за сигурност.

Тя скрила стотици зелени хапчета в пликове, които поставила в кухнята на семейното жилище и повикала полиция. При обиска обаче умишлено било използвано следово куче, макар полицаите да знаели какво търсят и къде да го намерят.

Мъжът бил задържан и обвинен в незаконно притежание на забранени вещества, предназначени за продажба, но по-късно бил освободен с решение на съда.

Според разследването каналът за внос и разпространение на наркотици е действал най-малко от края на миналата година, като български проститутки са продавали хапчетата.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.