Мъжът, който намушка с нож 17 пъти младата Галина, всъщност убил и собствената си...

Мъжът, който намушка с нож 17 пъти младата Галина, всъщност убил и собствената си...
07-07-2015г.
59
Лентата

Оказва се, че Георги Андонов, който в събота се опита да убие 27-годишната Галина от Бургас, пробождайки я 17 пъти с нож, е убил баба си.

Именно заради случилото се Георги носи прякор - Бабата.

Той убил възрастната жена през 2008 г., когато бил едва на 21 години. За престъплението Бабата получил присъда, която излежавал в затвора в Бургас. Затворникът обаче излязъл в отпуск, причакал Галина, с която имали връзка, близо до блока, в който живее, скарали се, тя започнала да бяга, той я догонил и започнал да й нанася безразборни удари с нож.

След множеството прободни рани, Георги изоставя жертвата, която е в безпомощно състояние и се укрива. Галина е намерена от случаен минувач, който алармирал полицейските служители. Потърпевшата е откарана в болница, където претърпя няколко операции, за съжаление състоянието й продължава да е тежко.

Първоначално от полицията смятаха, че извършителят е бившият съпруг на Галина, който също има криминални прояви и дори разпространиха тази информация.

Оказа се, обаче, че това е бил умишлен ход от страна на властите, за да може истинският виновник да се успокои. Решението се оказало добро, тъй като Георги Андонов е задържан в Сливен часове след инцидента.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.