Теодор Михайлов: Писна ми от ДПС и шибания им етнически мир!

Теодор Михайлов: Писна ми от ДПС и шибания им етнически мир!
21-07-2015г.
40
Гост-автор

Писна ми от ДПС и шибаният им етнически мир, ДПС и електората им нямат нищо общо, те го използват за параван като терористи, които слагат на първа линия майки с деца, а отзад са се опаковали със закони, които са цъкащи бомби със закъснител и обслужват узурпираната от тях власт.

И като казвам власт имам предвид парламентарна, съдебна, всякаква, ДПС напълно са отвлекли всичко в тази територия, всяка инициатива за промяна се атакува моментално и се започва с шитните за социален и етнически мир, а на мен вече серизоно ми писва, не искам да пазя никакъв етнически мир, пазих го достатъчно, това са терористи, а в момента ГЕРБ и РБ преговарят с тях. Ако толкова ги е страх и не могат да се разберат, да излязат навън, нека покажат, че имат топки, кво се церемонят на един агент от ДС живеещ в сарай, аре стига 25 години са достатъчно, не може една малка група муджахидини да се крие вечно зад празни думи като "етнически мир", щото мир вече няма, остана само етнически кур, който ни набиват не помня вече откога.

Аре стига, трима тюмбели ли ще определят съдбата ни? Колко още? Още 25 години ли? Аз нямам толкова, за вас не знам.

Кур за тоя парламент, който не може да се справи с ДПС, дайте да им го дадем целия, да развеем турското знаме на него и да е ясно за всички КОЙ кара влака. Аре, че ми писна!

АВТОР: Теодор Михайлов

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.