Мними полицаи глобяват за секс на плажа в „Златни пясъци”!

Мними полицаи глобяват за секс на плажа в „Златни пясъци”!
26-08-2015г.
53
Лентата

От вестник „Стандарт“ сигнализират за фалшиви полицаи, които дебнат на плажа в „Златни пясъци” и глобяват подпийнали туристи за секс или уриниране върху пясъка.

Находчивите измамници чакали под чадърите по тъмно, за да хванат някого в крачка след излизане от многобройните увеселителни крайбрежни заведения. Спипаните летовници били принудени да заплатят от 20 до 50 лева глоба.

Измамниците са разчитали, че хванатите в крачка, ще се засрамят и няма дори да си помислят да поискат квитанция за наложената им санкция.

Само че с двама млади германци мошениците ударили на камък. След като прибрали от единия 25 лева, а от другия 32, чужденците се усетили и подали жалба във варненското 5 РПУ.

Немците дали много добро описание на мнимите полицаи. Още същата вечер истинските полицаи хванали нарушителите, докато фалшивите дебнат в тъмното за новите си жертви. Задържаните са 36-годишен варненец, криминално проявен, и 27-годишен мъж от Самоков. Срещу двамата е образувано досъдебно производство.

От полицията припомниха, че преди месец по същия начин са били спипали други двама псевдополицаи от Варна и Костинброд. Те принудили 21-годишен датчанин да им даде 30 лева на 17 юли, след като го хванали, докато се облекчава невъзмутимо на една от централните алеи пред хотел в курорта. Туристът се оплакал в районното полицейско управление в комплекса, че здравеняците го обрали и се представили за полицаи.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.