На прага сме на нова война между кръста и полумесеца

На прага сме на нова война между кръста и полумесеца
02-10-2015г.
46
Лентата

Защо Национална съпротива се вдига на протест срещу бежанците, разговаряме с Благовест Асенов.

Lentata.com: Как гледа Национална съпротива на ситуацията с бежанския поток?

 Политиката, провеждана от марионетното правителство спрямо нелегалните имигранти е меко казано неадекватна. Ясно е, че те водят България към крах, явявайки се изпълнители на безумната и анти–национална политика на евро-чиновниците. Ние сме в демографска криза, а те са решили да я борят с другородци и друговерци. Отказът им да изпратят армията на границата е израз на цинично национално предателство, защото работата на армията е точно това, да пази границата, а не да прави шпалири на продажници. От изказванията им става ясно, че те изцяло са възприели либералните мулти-културни идеи и не правят разлика между нация и чужда пасмина. Това е ясен пример за тяхната несъстоятелност, глупост и вреда. България не е суверенна държава и не се ръководи от собствените си интереси, а политическата клика е изцяло агентура на чужди държави. От това страдаме ние, но е важно да разберем, че и отговорността е наша. Вече няма път назад и жребият е хвърлен, когато бъдещото на децата на България и оцеляването на българския род е поставено в залог, всеки трябва да направи своя избор.

Затова приканваме всички родолюбиви българи сами да осигурят съществуването на децата си и на своя народ!

Lentata.com: Причините да излезете на протест?

Само допреди няколко месеца Отечеството ни беше на прага на етническа война, породена от циганския терор и безнаказаност, но огнището още тлее, защото проблемите не са решени, а напротив - задълбочават се. След Арабската пролет, дирижирана от Израел и САЩ, потоци от нелегални емигранти тръгна към Европа, а един от маршрутите им минава през България. Кукловодите веднага видяха възможност да ускорят унищожението ни и да направят нов Вавилон, където на спокойствие ще извършват пъклените си дела, докато коренното население е заето в етнически и между-религиозни конфликти. Явно е решено България да е буферната зона между Европа и ислямския свят и да се превърне в бунище за човешки отпадъци. Всички предпоставки за това са налице. Слаба и сервилна политическа клика, заспал и обезверен народ. Дълг на всяко поколение е да брани и подсигури благоденствието на своята държава и народ! За съжаление ние сме третото поколение, което седи статично и сега оцеляването ни е поставено под въпрос. Именно затова ние от Национална Съпротива призоваваме всеки, който чувства своя дълг към Родината неизпълнен, да излезе с нас на протест. “Вън нелегалните емигранти от България и съд за предателската политическа клика, която ни изпояжда!“ на 17.10.2015 от 17 часа пред храм-паметник Св.Александър Невски.

Lentata.com: Какво целите с този протест?

Целите, които си поставяме са: 1. Оставка на марионетното правителство на Бойко Борисов! 2. Приемане на закон, който да преследва чуждите агенти, които рушат устоите на България, прикрити под формата на НПО-та и фондации! 3. Оставка на недоразумението Плевнелиев! 4. След като възпирането на нелегалните мигранти е невъзможно за управляващите, ние желаем да получим правомощие за създаването на доброволчески дружини, които да пазят границата от пришълци и врагове.

Lentata.com: Превръща ли се Европа в Еврабия?

Идва време разделно, западните демокрации разбуниха гнездото на осите и сега ние трябва да поемем последствията от безумната им политика. Винаги когато на арабите им влезне мухата за халифат, те тръгват на джихад да превземат нови територии. Праведните им халифи унищожиха 60% от населението на Сасанидската империя, наследница на Персийската, Нашият кан Тервел ги спря пред Константинопол, а Карл Мартел ги прогони от Западна Европа преди повече от 1200 години, сега те идват пак и ние трябва да ги спрем, защото това е сблъсък на цивилизации. Това е нова война между кръста и полумесеца.

Lentata.com: И това ли е начинът да ги спрем? Война?

Тя войната идва с тях, без да искаме или не. А за война, ние не сме подготвени, благодарение на сервилната анти-национална политика, водена от управляващите през последните 70 години.

Lentata.com: Какво да правим? С рехави протести, няма да постигнем много…

Позиционирането на арабските сили не е приключило, като главна точка засега те имат богатите страни от западна Европа, ние трябва да се подготвим и след като си върнем България от ръцете на чуждите марионетки, да изградим нужната стратегия за защита, защото нека не се лъжем, импотентното марионетно статукво на чужди държави без съмнение ще доведе нацията ни до крах и по-лошо.

Lentata.com: Трябва ли да затворим границите?

Разбира се, че трябва, трябва и да прогоним наличните имигранти от България, трябва да разбием ислямските гнезда по циганските махали, защото наскоро изтече информация , че нелегални мигранти са намерени в подобни махали, в Орландовци, във Факултета.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.