Кадиев с гневен пост към Станишев, предизборната кампания се изнесе във Фейсбук

Кадиев с гневен пост към Станишев, предизборната кампания се изнесе във Фейсбук
05-10-2015г.
18
Лентата

Георги Кадиев изпусна нервите си във Фейсбук,след като разбра какво е казал Станишев по негов адрес.

"Не гледам много тв тези дни и съм пропуснал вчерашното фундаментално разкритие на Станишев по бТВ, че "помагам на ГЕРБ", споделя Кадиев в социалната мрежа.

"Когато ни натресе Пеевски, Станишев отврати стотици хиляди българи, гласували за нас само и само да се махне ГЕРБ. Когато ни натресе Пеевски, Станишев отврати хиляди социалисти, че всъщност ДПС ни ръководи. Когато ни натресе Пеевски, Станишев отврати и онези, които не обичат, но уважават БСП. ЕТО ТОВА Е ПОМОЩ ЗА ГЕРБ. На него трябва да подари часовник Борисов, не на Цветанов. Заради него пак ни управлява Борисов, и пак заедно с Пеевски. БСП, не позволявайте на Станишев да се оправдава с мен. Утре така ще се оправдава с вас."

Острото изказване на бившия депутат от БСП е само един от многото статуси на политици, които пренесоха предизборните си кампании и политическите спорове от медийния ефир в интернет пространството. Това от една страна им дава възможността да се изразяват напълно свободно, а от друга - достигат по-бързо до своите поддръжници.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.