Еб*л съм ви в държавните ебачи и потурнаци

Еб*л съм ви в държавните ебачи и потурнаци
06-11-2015г.
73
Калин Руменов

Ебал съм ви в държавните ебачи и се бърша в апокрифната ви история антиболгарская „Ебал съм й майката на тая държава”. Ебал съм ви Паисия Гастарбайтерски и всичките му преписвачи на латиница.

Ебал съм ви в антивъзрожденския идеал да няма българска държава. И тя не просто да се затрие от глад, студ и мизерия. Не просто да се циганизира и разпадне по пътя на демографската логика. Но и страшните мъки да бъдат обогатени с обезчествяне. По възможност обезчестяването да го извършат цигани, за да е още по-жалко, за да е нетърпимо срамно.

Ебал съм ви в необяснимото отмъщение, което търсите, ебал съм ви в свръхунижението, без което не си представяте саморазправата с държавата.

Ебал съм ви в житейския избор, когато той не е само избор на местоживеене и месторабота. И когато го превръщате в отказ от национална идентичност.

Ебал съм ви в потурнашкия нагон да ебете спомена за българското. Защо, бе, потурнаци нови – защо не гледате напред като граждани на света, а се обръщате назад като Караибрахимовци.

Ебал съм ви в правата ви вяра, която натрапвате на раята. Оставете я раята – нека да тъне в материална и интелектуална нищета, защото не е изпитала консуматорското щастие и не е прозряла еднопосочната терминална истина. Нека това да бъде божието й наказание. Вие нали сте хванали правия път, защо тогава е целият този драматизъм – заебете ги примитивите, нека ви завиждат на чалмите и новите дрехи.  

Ебал съм ви в първото ви знаме Караибрахим, ебал съм ви в първия ви учител по задочно ебане Георги Марков. Беше огромна обществена грешка да го назначаваме за такъв заради талантливата му пропаганда на омразата към една реалност.

А тя реалността, казва Свинтила, е определена система – политическа, социална, културна, но най-накрая и национална, най-накрая и етническа. И човек не може да я намрази само защото е система на буржоазията, на комунистите, на прехода, на бай Тошо, на Станишев или на Борисов. Направи ли го, ще свърши с това да я мрази, защото е българска.

Ебал съм ви в самовнушението, че по тези земи никога не са се раждали по-прецакани поколения. Ебал съм ви и за това, че не признавате техния морал. Защото всички предишни са имали цели векове пълната свобода да изчезнат завинаги като народ или да се претопят. Но в крайна сметка някакви морални задръжки са ги спрели. 

Ебал съм ви във фалшивото житейско мъченичество, отричащо този морал. Който, естествено, има немалко недостатъци, но след като същия народ все още го има – значи, че качествено и количествено недостатъците не надделяват над добродетелите. Значи,че Доброто е победило Злото – точно както става в народните приказки.

Ебал съм ви в невъзможността „да живеете нормално” поради невъзможността да консумирате неограничено. Санким баба ви като не е консумирала е била ненормална. Санким вие трябва да живеете, както са живели бабите ви. Не трябва, разбира се – защото сте много повече от тях и заслужавате много повече.

Ебал съм ви в невъзможната нормалност да се изпращаме и посрещаме като хора с една кръв. Защото искате да изнасилите собствената си кръв и да я превърнете във вода. Защо, бе, потурнаци нови – защо е целият този еничарски огън и Караибрахимов стремеж след вас да остане само пепел. Нали  и все някакви въглени ще останат – черни, но неизгорели, каквито Манол стискаше в ръката. И ще се намери все някой, който с тези въглени ще запише имената ви за историята.   

Ебал съм ви в свалените калпаци и се бърша в чисто новите ви чалми. И ако нещо ви наболява – оплачете се на чисто новите си държави, потърсете Българския потурнашки комитет от Хелзинки. 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.