Чикагото: Бесилото на Борисов ще го окача лично аз!

Чикагото: Бесилото на Борисов ще го окача лично аз!
06-11-2015г.
73
Лентата

Кандидат-кметът на Русе - обявен за национално издирване Венцислав Ангелов-Чикагото беше намерен от Lentata.com. Той е с влязла в сила присъда за трафик на наркотици. Окръжната прокуратура обаче не успява да го открие. Миналата година Ангелов беше арестуван за „разпространяване на спекулативна информация с цел дестабилизиране на банковата система”. Чикагото ще бъде издирван у нас месец. След това ще бъде обявен и за международно издирване.

Lentata.com: Къде си?

Някъде съм из Европа...!!!

Lentata.com: Защо се кандидатира за кмет?

Някои твои съграждани определиха постъпката ти като "нагла"? На тези, които определят моята постъпка като нагла им препоръчвам да внимават в изказите си, защото може да говори само този, който е присъствал на всички мои заседания в Окръжен Съд, град Русе.! Само тогава могат да коментират, но имайки предвид българската народопсихология, не им се сърдя.. Българинът си е и си остава един кон с капаци, не вижда повече от собственото си аз.. Междудругото, доскоро и аз попадах в тази категория. И последно по този въпрос! Как може човек като мен да направи всичко възможно моя процес да бъде абсолютно прозрачен, да каня абсолютно всички русенски медии на всяко едно заседание и да се притеснявам от една осъдителна присъда! Как е възможно точно аз да го правя това! Правих го с една единствена цел - да окажа натиск на Съдията- МАСОН - Юлиян Стаменов да приложи Конситуцията и Законите по същество, а не да изпълни политическа поръчка..!!!

Lentata.com: За какво си осъден и на колко?

Осъден съм за приготовление към извършване на престъпление по чл.354А ал. 1. т.е приготовление към притежание на високо наркотично вещество..!!! Знаеш ли, че такова високо наркотично вещество не съществува по делото. Запомни! Няма нито един милиграм заловен като притежание в лицето Иван Тодоров Иванов, което е основен свидетел на Обвинението, напротив, той се отказа от почти всичко, което е казал в досъдебното производство и каза, че е бил бит, удрян, заплашван от служители на ТЗ на БОП Русе...Имам протокол от неговите показания, които мога да ти предоставя още сега. Съдиите от ВТАС приеха тези показания, че са дадени под ОМЕРТА,ти представяш ли си. Т.е. - под заплаха от някаква омерта! Луда работа! Номерът мина сега, но няма да мине в Страсбург или тук - в Европа. Аз ще си преценя кога да се предам, в коя държава от ЕС и ще искам отваряне на ново дело въз основа на събрани доказателства, на досъдебно производство и съдебни заседания!!!

Lentata.com: Имаш ли да кажеш нещо на управляващите?

Лично на Бойко Методиев Борисов искам да му кажа, че бесилото на неговия врат ще го окача лично Аз! А също и на Цветан Цветанов! Те в тандем са извършили безброй престъпления и ще бъдат осъдени с доживотни присъди без право на замяна! Да осъществиш едно престъпление, а именно - с шантажиране да ме осъдиш, номерът няма да мине! Какво имам предвид ли?! Оказан е натиск да бъда осъден от Първо наказателно отделение на ВКА с председател Ружена Керанова, защото съдийката е корумпирана, семейството й притежава имоти по българското Черноморие за милиони левове. Пак ще й ги вземем, когато му дойде времето..!!! МИЛОСТ НЯМА ДА ИМА ЗА НИКОЙ, ТОВА ИМ ПРЕДАЙТЕ...!! Те сами си начертаха съдбите, които ще ги следват...

Lentata.com: А на съгражданите ти какво казваш? Все пак искаше да бъдеш градоначалник на Русе?

 На моите съграждани мога да им кажа следното. Да бъдат горди, че са русенци, защото истинската промяна ще тръгне именно от нашия град в нашата Родина..!

На тези, които сега ме хулят, обиждат, ругаят им казвам следното: Аз ще бъда техният палач, особено на тези, които са закачени на гигантското лапане от обществените поръчки. Милост да не чакат от мен и нашия екип. Който каквото си е надробил, ще си го папка!!!

Lentata.com: Занимавал ли си се с трафик на наркотици? Ако не - какво работиш? Как се издържаш?

Виж, аз не пуша, не консумирам алкохол, не употребявам наркотици, никога не съм бил в този бизнес! Тези, които осъществяват трафик на наркотици и цигари са под опеката лично на Бойко Методиев Борисов и там са и ДЕА, МОСАД, ЦРУ и който се сетиш, даже и МИ6...Всички са в кюпа..!

Lentata.com: Друго искаш ли да добавиш?

ИСТИНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ ПРЕДСТОИ ДА СЕ СЛУЧИ!!! Моите видеа тук /във Фейсбук/ са гледани повече от 5 милиона пъти, имайки предивд блокиране на броячите от Админа на Фейсбук България!!! Ако аз съм това, което съм, то е благодарение на моята безкористна, безусловна енергия за една ИСТИНСКА ПРОМЯНА! НЯМА СИЛА НА ТАЗИ ЗЕМЯ, КОЯТО ДА МЕ ОТКЛОНИ ОТ ПРАВИЛНИЯ ПЪТ. Я виж какво се случва в Ирландия. Легализират употребата на Кокаин, Хероин и Марихуана!! Запомнете, въпрос на личен избор е на всеки един от нас да пуши или да пие, или да взема наркотични вещества! Замислете се защо никой не поставя въпроса за така наречените цигарени дроги! Това е за домашно! Lentata.com: Кога ще се прибереш в България?

Няма да е скоро. Поне година ще гледам да се опазя от Европол и след това ще се предам, може би в Испания, тъй като оттам брат ми беше оправдан с решение на Апелативен съд Мадрид.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.