ВИДЕО - сензационни видеа от читателите на LENTATA

„Учителят“ – филмът за легендарния учител от Немската гимназия Грегъри

20 November 2015   2

Автор Лентата

„Учителят“ – филмът за легендарния учител от Немската гимназия Грегъри

Мартин Карбовски реши да благодари на своя класен ръководител от 91 Немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов“ по нетрадиционен начин. Той засне биографично интервю с Григор Димитров-Грегъри, което превърна в документален филм – за живота, професията и за важните неща.
Филмът е посветен и на всички възпитаници на Грегъри – на онези, които е научил не само на география и история, но най-вече на патриотизъм и родолюбие.
Премиерата на „Учителят“ беше излъчена в кино Одеон, но залата се оказа прекалено тясна за желаещите да видят и другото лице на Григор Димитров, да чуят личната му история, да разберат как и къде е пораснал, колко е важна амбицията и колко всъщност е голяма България.
За всички ученици на Грегъри, които не успяха да посетят прожекцията – публикуваме  филма и тук.
Приятно гледане.Виж още от ВИДЕО »

Карбовски на границата. Кой ни пази? (ВИДЕО)

Карбовски на границата. Кой ни пази? (ВИДЕО)

Карбовски за пореден път отиде на границата ни с Турция при прословутата ограда, където е и последното заграждение, отделящо Турция от ЕС. Там той отново НЕ намери нито гранична полиция, нито плътна мрежа. Това, което откри – български стражари-доброволци, които безплатно работят онова, което държавата би следвало да върши. Тези момчета пресичат опитите на десетки нелегални мигранти да влязат в страната ни и ги връщат обратно в южната ни съседка.

24 March 2016

Истината за Европа – остана без звук...

Истината за Европа – остана без звук...

След 4 дни, видеото наистина е цензурирано (има над 1.5 милиона гледания) с претекст за нарушаване на авторските права в използването на музика от интрото... „С отворени врати” вече е без звук в ю тюб. За да не чуете вероятно за стотиците хиляди мъже от Близкия и Средния Изток, които под клишето на „бежанци” нахлуват в Европа и то устремени към най-богатата й част. За да направят – какво?... Ако искате да видите видеото, без цензура и все още със звук, гледайте тук, докато можете.

16 November 2015

Коментари


Специален коментар